Με νέο χρησμό στον «Βηματοδότη» 

Κάτσε τώρα εσύ να είσαι πρώην εργαζόμενος της «Ελευθεροτυπίας». Της εκδοτικής εταιρείας «Χ.Κ. Τεγόπουλος», αν θέλετε να το πω με οικονομικούς όρους. Να είσαι λοιπόν αυτό το πράγμα, να χαλαρώνεις Κυριακή απόγευμα και να πιάνεις να διαβάσεις τις εφημερίδες της ημέρας. Και να φτάνεις κάποια στιγμή στο «Βήμα». Και να πέφτει το μάτι σου σε νέο χρησμό της Μάνιας Τεγοπούλου

Μάλιστα, η πρώην εκδότρια της «Ελευθεροτυπίας» και μεγαλομέτοχος της «Χ.Κ. Τεγόπουλος», μετά από την πρώτη της βολή στα «Νέα», ξαναχτύπησε στον «Βηματοδότη». Εκ νέου μέσα σε πλαίσιο, με τίτλο (δικά της τα κεφαλαία) «ΕΞΩΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΗ Χ.Κ.Τ.;» (με το «Χ.Κ.Τ.» προφανώς εννοεί την «Χ.Κ. Τεγόπουλος») και το εξής κείμενο: 

«Η ληστεία επιτρέπεται (προβλεπόμενη ποινή). Όταν όμως ληστεύει ο Νομοθέτης γίνεται Hitler.» 

Το οποίον, πρέπει να σας πω, αδυνατώ να κατανοήσω τι ακριβώς σημαίνει. Επειδή όμως είμαι πρώην εργαζόμενος της «Χ.Κ. Τεγόπουλος», επειδή μου χρωστάει η επιχείρηση κάτι μισθά, επειδή δεν πήρα ποτέ αποζημίωση κι επειδή έχω κι εγώ ως Έλλην φορολογούμενος τις απορίες μου, καλωσορίζω κάθε προσπάθεια διαλεύκανσης όλων όσων έλαβαν χώρα στην οδό Μίνωος.  

Όχι όμως με χρησμούς! Χαρτιά θέλω, έγγραφα και σφραγίδες και υπογραφές. Γιατί αλλιώς παίζουμε τις κουμπάρες και χαζολογάμε σαν μικρά παιδιά. Καταλαβαινόμαστε.