«Η όζουσα υπόθεση Μαυρίκου, δεν επιλύθηκε όπως πρέπει, μέσω της δικαστικής οδού, αλλά μέσω της Αττικής οδού. Τον έκαψαν για να μην τους κάψει».

Αυτό είναι το σχόλιο του κ. Παπαδημούλη στο twitter για τον θάνατο του Μαυρίκου!

Να το πω επιπολαιότητα; Ναι, θα περιοριστώ σε αυτό μόνο τον χαρακτηρισμό για να μη πω καμιά βαριά κουβέντα. Γιατί γνωρίζω ότι ο εν λόγω κύριος κάθεται ασφαλής στα έδρανα του Ευρωκοινοβουλίου και κονομάει, όχι όμως για να λέει τέτοιες ανοησίες.

Για τον εκλιπόντα πολλά θα μπορούσε κανείς να πει και να γράψει. Και καλώς οι συνάδελφοι αφιερώνουν σελίδες και χώρο στο internet για την γνωστή υπόθεση των εκβιαστών δημοσιογράφων στην οποία είχε εμπλακεί.

Άλλο όμως αυτό και άλλο η παπάρα του Παπαδημούλη. Φυσικά όταν τον βλέπει κάποιος καταλαβαίνει πόσο φιλάρεσκος είναι αλλά και πόσο απειθάρχητο λόγο έχει. Και οι δημοσιογράφοι τον ξέρουν καλά για να μη γράψω τι λένε πίσω του- αλλά τον κανακεύουν και του δηλώνουν σεβασμό. Έλα… στον τόπο σου!

Τι να σεβαστούμε δηλαδή όταν ευρωβουλευτής άνθρωπος πριν συνάγει τα συμπεράσματά της η δικαιοσύνη πετάγεται σαν…κοκωβιός και λέει τέτοια πράγματα.

Αυτού του είδους οι πολιτικοί θα έπρεπε να έχουν περιέλθει προ πολλού χρόνου σε ταπεινωτική ανυποληψία!

Με εκτίμηση

Ο θείος