Το road trip της ΝΔ στις κατά τόπους ΝΟΔΕ συνεχίζει ο γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης που χθες βρέθηκε στη Λάρισα εκπροσωπώντας τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο κ. Αυγενάκης μίλησε στη συνεδρίαση της Νομαρχιακής, έχοντας δίπλα του, τους γαλάζιους βουλευτές του θεσσαλικού νομού και το νέο πρόεδρο της Οργάνωσης Χρήστο Καπετάνο, σε μια κατάμεστη αίθουσα, όπως φαίνεται και στις σχετικές φωτογραφίες.

«Οι πολίτες, ελεύθεροι επαγγελαματίες, επιχειρηματίες, δημόσιοι υπάλληλοι και φοιτητές που έχουν πληγεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αναζητούν την εναλλακτική λύση στη ΝΔ» δήλωσε στο newpost o κ. Αυγενάκης, ο οποίος σήμερα κατέθεσε ερώτηση προς τους υπουργούς Οικονομίας και Οικονομικών σχετικά με τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΕΕ Γίρκι Κατάινεν για άγνοια και αδιαφορία από πλευράς Ελλάδος για το πακέτο Γιούνκερ.

Ο Γραμματέας της ΝΔ ζητά από τους κ. Τσακαλώτο και Σταθάκη, να απαντήσουν γιατί έχει καθυστερήσει η Κυβέρνηση να ενημερώσει τους άμεσα ενδιαφερόμενους, με ποια κριτήρια έχει συνταχθεί ο κατάλογος των 42 έργων υποδομής για το ΕΤΣΕ και αν υπάρχουν υπουργοί της Ελληνικής Κυβέρνησης που δηλώνουν σε επίσημο αξιωματούχο της Ε.Ε. ότι δεν τους ενδιαφέρει το πακέτο Γιούνκερ, αφού δεν έχει περισσότερα χρήματα αλλά αφορά σε μόχλευση των υφιστάμενων κονδυλίων.