«Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι» έλεγε το γνωμικό και μάλλον ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του γενικού γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας Ανδρέα Νεφελούδη.
 
Αφορμή η σημερινή του ανάρτηση στο Facebook, για την συγκέντρωση των «Παραιτηθείτε».
 
Ένα κείμενο που ξεπέρασε τα όρια του κακού γούστου και της πολιτικής αντιπαράθεσης, κάνοντας λόγο για «προσοχή στα καλσόν» και συμμετέχοντες που «αν τους γυρίσει κανείς ανάποδα, θα πεταχτεί από τις τσέπες τους το μισό χρέος της χώρας». 

Είναι να αναρωτιέται κανείς αν ο Ανδρέας Νεφελούδης συνυπήρξε ποτέ στο ίδιο κόμμα με τον Λεωνίδα Κύρκο και αν εμπνεόταν μια φορά κι έναν καιρό από τα ιδανικά της ανανεωτικής αριστεράς. Διότι με τη σημερινή του ανάρτηση δείχνει να βολεύεται καλύτερα στις εξέδρες των φανατικών στα ποδοσφαιρικά γήπεδα παρά στον πολιτικό στίβο. 

Κι όλα αυτά τη στιγμή που το αντικείμενό του, οι εργαζόμενοι δηλαδή, δεν περνάνε και τις καλύτερες μέρες τους με την σειρά μέτρων της κυβέρνησης. Ίσως σε αυτούς θα έπρεπε να στρέψει το αποκλειστικό ενδιαφέρον του και να μην ασχολείται με τα καλσόν και τις τσέπες των άλλων. Εκεί είναι άλλωστε οι ανάγκες οι επείγουσες και όχι στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας του Συντάγματος.
 
Με εκτίμηση,
Ο θείος