Σε μη συμβατικούς τρόπους φαίνεται πως αποφάσισε να καταφύγει ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης για να πείσει τους υπουργούς της κυβέρνησης να έρθουν στη Βουλή και να απαντήσουν στους βουλευτές.

Σε άλλα χρόνια ο αντιπρόεδρος μπορεί να χόρευε το χορό της βροχής ή να πήγαινε σε κάποιο μάγο για να του λύσει το…μυστήριο της εξαφάνισης των βουλευτών. Στις μέρες μας, η πιο λογική κίνηση θα ήταν να παραπονεθεί δημόσια ή να θέσει το θέμα στη Διάσκεψη των προέδρων.

Επειδή όμως προφανώς ο κ. Κακλαμάνης τα έχει κάνει όλα τα παραπάνω, αποφάσισε να το γυρίσει στην φανουρόπιτα μήπως και ο Άγιος του φανερώσει τους χαμένους υπουργούς.

Αυτό τουλάχιστον είπε ο ίδιος κατά τη διάρκεια της σχετική συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής, όπου από τις συνολικά 14 ερωτήσεις που ήταν προγραμματισμένες να συζητηθούν, απαντήθηκαν τελικά μόλις δύο. Το θέμα είναι γνωστό και έχει προκαλέσει ακόμα και τη παρέμβαση του προέδρου του Σώματος κ. Βούτση, χωρίς όμως και πάλι να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα. Ίσως τελικά ο Άγιος να …κάνει το θαύμα του.