Μπορεί χθες το απόγευμα να απογοητεύτηκαν οι απανταχού Σαρακατσαναίοι από την βροχή, αλλά σήμερα ο ήλιος τους έκανε το χατίρι και πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 36ο Πανελλήνιο Αντάμωμα τους στον καθιερωμένο χώρο στα Περτουλιώτικα λιβάδια.

Στο αξιοσημείωτα της εκδήλωσης, οι άγριες αποδοκιμασίες του πλήθους  με βαριές εκφράσεις στο πρόσωπο του βουλευτή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Σιμορέλη όταν πήρε τον λόγο και δήλωσε ότι εκπροσωπεί την κυβέρνηση, ενώ εντάθηκαν οι αποδοκιμασίες όταν ανέφερε στον χαιρετισμό του ότι δεν του έδιναν διαβατήριο όταν ήταν νέος να πάει στο εξωτερικό για σπουδές.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων, παραβρέθηκε και ο Γ. Γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ενώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη εκπροσώπησε ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, ο Βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σιμορέλης ως Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. Κώστας Σκρέκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, ο Αντιδήμαρχος Πύλης Άρης Τζάνης ως Εκπρόσωπος του Δήμου και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων Μιχάλης Μπαγιώτης.