Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και συναυλία οργάνωσε η «Πλεύση Ελευθερίας» της Ζωής Κωνσταντοπούλου, για να «γιορτάσει» την επέτειο του ενός έτους από το δημοψήφισμα.

Νωρίτερα, η επικεφαλής της Πλεύσης, κατέθεσε στον Άρειο Πάγο την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματός της, ενώ μετά πήγε στο θέατρο του Λυκαβηττού με υποστηρικτές της, στελέχη του κόμματος αλλά και πλειάδα γνωστών καλλιτεχνών και διασκέδασαν με τη μουσική τους.

Από τα καλύτερα στιγμιότυπα της βραδιάς ήταν, όταν ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου προσκάλεσε επί σκηνής τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η οποία πήρε το μικρόφωνο και είπε:

«Κάνουμε τη συγκέντρωσή μας εδώ με αφορμή την επέτειο του δημοψηφίσματος για συμβολικούς λόγους, αφού το Θέατρο του Λυκαβηττού είναι ανάμεσα σε αυτά τα ακίνητα που βγαίνουν στο σφυρί από την κυβέρνηση». Έδωσε το σύνθημα «τις μάχες θα τις δώσουμε με τραγούδια, σημαίες και ταμπούρλα» για να ξεκινήσει η μουσική βραδιά.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έφθασε στον Λυκαβηττό με μοτοσυκλέτα. Στην εκδήλωση προβλήθηκε και βιντεοσκοπημένο μήνυμα του blogger Πιτσιρίκου, για το Brexit και το «Grexit».