current views are: 4

10 Ιουλίου 2016
Δημοσίευση08:22

Έδωσαν «μαϊμού» απόδειξη στον Αλεξιάδη!

Μια ιστορία ελληνικής φορολογικής τρέλας διηγήθηκε σήμερα ο Τρύφων Αλεξιάδης, στην τηλεοπτική εκπομπή mega σαββατοκύριακο.

Δημοσίευση 08:22’

Μια ιστορία ελληνικής φορολογικής τρέλας διηγήθηκε σήμερα ο Τρύφων Αλεξιάδης, στην τηλεοπτική εκπομπή mega σαββατοκύριακο.

Μια ιστορία ελληνικής φορολογικής τρέλας διηγήθηκε σήμερα ο Τρύφων Αλεξιάδης, στην τηλεοπτική εκπομπή mega σαββατοκύριακο.

Αναφερόμενος στο ζήτημα των φορολογικών ελέγχων, είπε: “Πήγα για μπάνιο στις 7 το απόγευμα, ζήτησα απόδειξη για τον καφέ που πήρα και μου έφερε με τον αριθμό 43. Του λέω, δεν ντρέπεσαι; Εδώ έχει 100 άτομα, δεν ήπιαν όλοι από ένα καφέ από το πρωί”;

Επιπλέον, σχετικά με τα πρόστιμα μετά από ελέγχους για φοροδιαφυγή, ο ίδιος τόνισε πως: “Είχαμε ένα αυστηρό θεσμικό πλαίσιο που έφτανε σε επίπεδα υπερβολής, δηλαδή είχε μεγάλα πρόστιμα αλλά μικρή εισπραξιμότητα. Γι’ αυτό επανεξερτάζουμε το πως αυτά τα έσοδα από τα πρόστιμα θα αυξηθούν. Άμεσα θα έρθει διάταξη που θα κάνει πιο αυστηρά τα πρόστιμα. Στον επιχειρηματία που δεν κόβει αποδείξεις, θέλουμε να του πούμε να συννενοηθεί με τον λογιστή του γιατί όταν γίνει ο έλεγχος θα πληρώσει περισσότερα”.


σχετικα αρθρα