Το ποδοσφαιρικό του ταλέντο ξεδίπλωσε ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης ο οποίος μαζί με άλλους εκπροσώπους του Κοινοβουλίου συμμετείχε σε φιλανθρωπικό αγώνα για την ενίσχυση του Κρίκκειου Ορφανοτροφείου της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου.

Ο αγώνας έγινε απέναντι στους παλαίμαχους του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Λάρισας, υπό το βλέμμα δεκάδων που έδωσαν το παρόν για να στηρίξουν την πρωτοβουλία της ΝΟΔΕ Λάρισας. 

Σύμφωνα με το onlarissa.gr πέραν του κ. Αυγενάκη που αγωνίστηκε σε θέση επιθετικού μαζί με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Χρήστο Καπετάνο, τα ποδοσφαιρικά φόρεσε και ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Χρήστος Καλτσογιάννης, ο αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ. Δημήτρης Παπαδημόπουλος, ο επικεφαλής της Νέας Λάρισας Ντίνος Διαμάντος, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Λάρισας Ηρακλής Γεωρογιώκας και άλλοι. Το παρόν έδωσαν και οι δύο Λαρισαίοι βουλευτές της Ν.Δ. Μάξιμος Χαρακόπουλος και Χρήστος Κέλλας οι οποίοι ωστόσο δεν αγωνίστηκαν. Ο τελευταίος βέβαια, έσπευσε να βρεθεί στο «κλίμα» της ημέρας, φορώντας μία από τις φανέλες της ομάδας της ΝΟΔΕ Λάρισας. 

Πριν την έναρξη του αγώνα πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις, ενώ το παρών έδωσε εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου, καθώς και ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων νομού Λάρισας κ. Ζήσης Γρηγορίου.