Μια θαυμάσια ευκαιρία από αυτές που δεν σου τυχαίνουν πλέον συχνά, για να ξεκαθαρίσουν ορισμένα θέματα αναφορικά με τη στάση τους στις επίκαιρες πολιτικές προκλήσεις, είχαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, που βρέθηκαν μαζί το βράδυ της Τρίτης στο μαγαζί στην παραλιακή μετά την Βάρκιζα...

Εκεί μεταξύ ποτού και φαγητού ξεκαθαρίστηκε η στάση που θα κρατήσει το κόμμα στη συζήτηση για την αλλαγή στον εκλογικό νόμο. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του newpost.gr, η ίδια η κ. Γεννηματά τόνισε πως η γραμμή των ίσων αποστάσεων που έχει χαράξει το κόμμα θα μείνει ως έχει, εκτός και αν υπάρξει αλλαγή στάσης από τη κυβέρνηση (κάτι που μάλλον δεν βλέπουν ως προοπτική). 

Η διαφοροποίηση πάντως της Χαριλάου Τρικούπη δεν αφορά μόνο τη κυβέρνηση αλλά και τη ΝΔ με την οποία διαφωνεί στις προτάσεις για τη ψήφο των ομογενών ( στο ΠΑΣΟΚ λένε για ψήφο των Ελλήνων του Εξωτερικού). 

Αξίζει να σημειωθεί πως  σύμφωνα με άλλες πληροφορίες από το τραπέζι απουσίαζε ο Βαγγέλης Βενιζέλος για λόγους που η στήλη δεν είναι σε θέση να γνωρίζει. 

Π.Τ.