current views are: 2

15 Ιουλίου 2016
Δημοσίευση16:48

Πήραν «φωτιά» οι κομματικές μηχανές της ΝΔ (φωτό)

Στο φουλ έχει βάλει να δουλεύουν τις κομματικές μηχανές o γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρης Αυγενάκης.

Δημοσίευση 16:48’

Στο φουλ έχει βάλει να δουλεύουν τις κομματικές μηχανές o γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρης Αυγενάκης.

Στο φουλ έχει βάλει να δουλεύουν τις κομματικές μηχανές o γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρης Αυγενάκης. Για πρώτη φορά παρά τη θερινή ραστώνη, όλος ο κομματικός μηχανισμός βρίσκεται στο δρόμο με κλιμάκια βουλευτών και στελεχών να οργώνουν όλη τη χώρα.

Ενδεικτική είναι και η χθεσινοβραδινή κλειστή εκδήλωση που έγινε στην Λεωφόρο Συγγρού από τις Γραμματείες Επιστημονικών Φορέων και Σχέσεων Κόμματος-Κοινωνίας. Η μεγάλη αίθουσα των κεντρικών Γραφείων της ΝΔ ήταν κατάμεστη, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το newpost.gr, με την εκδήλωση να εντάσσεται στο πλαίσιο της δράσης «Συμμετέχω στη ΝΔ» κατά την οποία μέλη και μη του κόμματος έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος στη συγκρότηση του κυβερνητικού προγράμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το κλίμα, σύμφωνα με τα στελέχη της Συγγρού, είναι ιδιαίτερα θερμό σε όλες τις δράσεις και το ενδιαφέρον των πολιτών τεράστιο και για το λόγο αυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης που μίλησε στη χθεσινή εκδήλωση, συνεχάρη τον κ. Αυγενάκη, ο οποίος του απάντησε πως «όλοι τρέχουν, γιατί ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ, τους εμπνέει εμπιστοσύνη με τη μεθοδικότητα και τον τρόπο δουλειάς του».


σχετικα αρθρα