Πολιτικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό άρωμα είχε το βράδυ της Τετάρτης το στενό της Μαντζάρου στο κέντρο της Αθήνας, όπου στον αριθμό 3 υπάρχει το ομώνυμο στέκι. Δεκάδες βουλευτές, πολιτικά στελέχη, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες και θαμώνες του γνωστού bar –restaurant, έδωσαν το παρόν στο «Last Summer Party” με το οποίο οι οικοδεσπότες Βαγγέλης Πιττερός και Γιάννης Μαρτάτος, θέλησαν να ευχαριστήσουν τους φίλους τους για τη στήριξή τους στη φετινή σεζόν.

Ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν στον ιστορικό πεζόδρομο (το νεοκλασικό οίκημα είναι το σπίτι του σπουδαίου συνθέτη Νικόλαου Μάντζαρου που μελοποίησε τον εθνικό ύμνο) ήταν πολλοί βουλευτές της ΝΔ, όπως η Μαρία Αντωνίου, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο Γιάννης Αντωνιάδης, ο Ανδρέας Κατσανιώτης, ο Χρήστος Κέλλας, ο Γιώργος Γεωργαντάς και ο Βασίλης Οικονόμου, γαλάζια στελέχη, μέλη της Πολιτικής Επιτροπής και μέλη της ΟΝΝΕΔ όπως ο Πάτροκλος Γεωργιάδης, η Ζέττα Μακρή, ο Σάκης Ιωαννίδης, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο Ελπιδοφόρος Παπανικολόπουλος, ο Βασίλης Τσατσιάμης, ο Αλέξανδρος Σπύρου, ο Παύλος Μαρινάκης και πολλοί άλλοι.

Πολλοί ήταν και οι εκπρόσωποι από τον επιχειρηματικό κόσμο, όπως ο Θαλής Πιτούλης της διαφημιστικής Mc Victor & Hamilton και ο Αλέξανδρος Καραφυλλίδης της Ολυμπιακής Ζυθοποιείας, σχεδιαστές μόδας και αρκετοί από τον καλλιτεχνικό χώρο. Σε κεντρικό τραπέζι επί του πεζοδρόμου κάθισε και η γνωστή ερμηνεύτρια Νατάσσα Θεοδωρίδου, η οποία έμεινε μακρυά από την πολυκοσμία και συνομιλούσε με τους ιδιοκτήτες και την παρέα, με την οποία καθόταν.

Επίσης, παρούσα ήταν και η Έλλη Παπαγγελή, η οποία πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της νύχτας …παίζοντας Pokemon Go στο κινητό της, ενώ σε φιλική συντροφιά έλεγε πως τον Αύγουστο θα κληθεί να αναλάβει μόνη τον κύριο όγκο της εκπομπής «Πρωινούλι» στο «Ε».