Εφ ‘ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό «Down Town», η πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή. Η Ραχήλ Μακρή μίλησε για το τι θα κάνει στις επόμενες εκλογές αλλά και για τη σχέση της με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Μάλιστα, η συνέντευξη συνοδεύτηκε με μια ιδιαιτέρως ανατρεπτική φωτογράφηση, στην οποία ποζάρει με τατουάζ.

«Φυσικά μιλώ με τη Ζωή. Όταν τη χαρακτήριζα στις συνεντεύξεις αδερφή μου εννοούσα πολιτική αδερφή μου, με την έννοια ότι ήμασταν δυο βουλευτίνες που είχαμε κοινή αφετηρία. Μας έφεραν κοντά πράγματα που μας ενώνουν μέχρι σήμερα. Εξακολουθούμε να έχουμε κοινούς στόχους για τη χώρα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι φίλη μου με την έννοια που έχω εγώ για τη φιλία στο μυαλό μου. Η σχέση μας ήταν πάντα πολιτική» είπε όταν ρωτήθηκε για την σχέση της με την κυρία Κωνσταντοπούλου. «Δεν βγαίναμε μαζί τα βράδια. Πήγαμε μόνο μια φορά σε μια μουσική σκηνή» συνέχισε. 

Μεταξύ άλλων η Ραχήλ Μακρή έκανε  πρόβλεψή της για τον επόμενο πρωθυπουργό της χώρας:

«Δεν θα είναι από κόμμα ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας μας. Θα είναι ένας αχυράνθρωπος του τραπεζικού συστήματος. Ένας τραπεζίτης που θα εξυπηρετεί συμφέροντα. Αυτή είναι η δική μου πολιτική εκτίμηση. Υπάρχει βέβαια και ο απρόβλεπτος παράγοντας που είναι ο λαός. Ελπίζω να με διαψεύσει και να μην επιτρέψει αυτή τη φορά να μετατρέψουν το "Όχι" του σε "Ναι" και να τον κοροϊδέψουν με υποτιθέμενα παράλληλα προγράμματα και γελοίες εξόδους από νομίσματα».