Για το πολιτικό μέλλον του πρώην εκπροσώπου Τύπου της Ένωσης Κεντρώων, ο οποίος αποχώρησε χτες, τοποθετήθηκε ο πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM.

Απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Λεβέντης απάντησε κάνοντας αναφορά στον πρώην εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος:

Το πιο πιθανό είναι να γίνει "γάμος" μεταξύ Μητσοτάκη και Καλλιάνου, εγώ αποκλείεται να πάω για γάμο.

Ο κ. Λεβέντης υποστήριξε ότι ο Γιάννης Καλλιάνος «έκανε του κεφαλιού του» σχετικά με ανακοίνωση που αφορούσε στον Τρύφωνα Αλεξιάδη, σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

Η θέση της Ένωσης Κεντρώων είναι ότι πρέπει να κοπούν οι συντάξεις των πλούσιων για να σταματήσει ο ΕΝΦΙΑ, δεν είναι να βρίζουμε τον Αλεξιάδη  και την κυβέρνηση. Αυτό είναι δουλειά της ΝΔ.

Ο Βασίλης Λεβέντης σημείωσε επίσης ότι ο κ. Καλλιάνος «είναι πάρα πολύ καλό παιδί απλά δεν κατάλαβε σε τι κόμμα ήρθε, ήρθε σε ένα κόμμα που πάμε να χτίσουμε νέα ήθη».

Νωρίτερα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Πρακτορείο FM, ο κ. Καλλιάνος, τόνισε πως εάν συνεχίσει έτσι η Ένωση Κεντρώων θα γυρίσει στα ποσοστά του 1996. Ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων αναφέρθηκε στους λόγους της διαφωνίας του με τον πρόεδρο της ΕΚ, που τον οδήγησαν σε παραίτηση από το κόμμα, ενώ απάντησε και σε σενάρια που τον φέρουν να εξετάζει την πιθανότητα μετακίνησης του σε άλλο κόμμα.

«Δεν ξέρω, δεν το γνωρίζω αυτό το πράγμα, εγώ αυτό που γνωρίζω αυτή τη στιγμή είναι ότι δύο, τρεις μέρες θα ηρεμήσω και από εκεί και στη συνέχεια θα μελετήσω όλες τις θέσεις των κομμάτων. Θέλω να παραμείνω πολιτικοποιημένος θέλω να παραμείνω δίπλα στην κοινωνία» είπε ο κ. Καλλιάνος.