Χαλαρές στιγμές με τους συνεργάτες του πέρασε χθες το μεσημέρι στην περιοχή της Καισαριανής ο υπουργός Επικράτειας, Νίκος Παππάς.

Ο κ. Παππάς μετά την αποχώρηση του από το κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης όπου διεξάγεται από χθες το πρωί η δημοπρασία για τις τηλεοπτικές άδειες, επέλεξε να πιει τον καφέ στον τόπο καταγωγής του, αρχικά στο πάρκο του Αϊ Γιάννη, στα «Ξύλινα» και έπειτα πάνω από το σκοπευτήριο, στην Καλοπούλα.

Σύμφωνα με την Αυγή στην παρέα του Νίκου Παππά βρίσκονταν ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης Λευτέρης Κρέτσος, ο γενικός γραμματέας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς Γιώργος Βασιλειάδης, ο νομικός σύμβουλος του Δημοσίου στις προσφυγές για τις άδειες καθηγητής Γιάννης Δρόσος, οι νομικοί σύμβουλοι και ο διευθυντής του γραφείου του Παναγιώτης Σκούτας, ο δημοσιογράφος Γιώργος Χριστοφορίδης και ακόμα μερικοί φίλοι.

Μάλιστα ο Λευτέρης Κρέτσος αστειευόμενος δήλωσε: «Ωραία, τον διαγωνισμό για τα περιφερειακά κανάλια να τον κάνουμε εδώ» καθότι το σήμα στο βουνό της Καισαριανής ήταν ανύπαρκτο.

Πηγή φωτό: Αυγή