Ξαναχτύπησε μέσω Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, συνεχίζοντας την αντιπαράθεση με την δημοσιογράφο του ALPHA Ευαγγελία Τσικρίκα.

Σε νέα ανάρτησή του, της προτείνει να ''κοιτάξει τον εργοδότη της στα μάτια και να του κάνει συγκεκριμένες ερωτήσεις για την διαδικασία των αδειών, ενώ τονίζει ότι η κυβέρνηση ενδιαφέρεται να σώσει πρωτεύοντως τους εργαζομένους και όχι τους επιχειρηματίες. 

Η ανάρτηση έχει ως εξής:

ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....
Κυρία Τσικρίκα
Στη ΔΕΘ κοιτάξατε τον πρωθυπουργό στα μάτια και του είπατε οτι σας απολύει .
Θα σας πρότεινα να κοιτάξετε τον ΕΡΓΟΔΟΤΗ σας στα μάτια και να τον ρωτήσετε τα εξης:
1) Αν όντως ήθελε να δώσει τα 61 εκατομ γιατί στην πρώτη άδεια αποχώρησε απο τα 20 , στη δεύτερη απο τα 30 και στην τρίτη απο τα 50, απο τη στιγμή που ο σταθμός του ηταν τόσο υγιής και κερδοφόρος?
2)Γιατί δεν έρχεται σε συμφωνία με κάποιον απο τους νέους αδειούχους που δεν διαθέτουν υποδομές και προσωπικό ώστε να αξιοποιήσει τα αντίστοιχα του ΑΛΦΑ και να διαφυλαχτούν οι θέσεις εργασίας ειδικά της πλειοψηφίας των χαμηλόμισθων δημοσιογράφων, τεχνικών , διοικητικών κλπ του σταθμου σας.
Υπάρχει αντίστοιχο παράδειγμα, που με μεγάλη προσπάθεια απο την κυβέρνηση ΕΓΙΝΕ , με τη διάσωση 14000 θεσεων εργασίας των σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλος όπου ο τελευταίος παρέδωσε τα κλειδιά στον ανταγωνιστή του,τον Σκλαβενίτη ??
3)ΓΙΑΤΙ ΤΑΥΤΙΖΕΙ την σωτηρία των θέσεων εργασίας , με την παραμονή στην ιδιοκτησία της άδειας του ΙΔΙΟΥ , ο οποίος την κατείχε τόσα χρόνια παράνομα, χωρίς άδεια, χωρίς να πληρώσει για αυτήν ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ που αναγνώρισε και συμμετείχε, κάποιος άλλος πρόσφερε περισσότερα χρήματα και την πήρε???
Καταλάβετε το
Αυτή η κυβέρνηση ενδιαφέρεται αφενός να μπει ΤΕΛΟΣ στο καθεστώς της ανομίας και του τριγώνου της διαπλοκής και θα το πάει μεχρί το ΤΕΛΟΣ...και αφετέρου ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΠΡΩΤΕΥΟΝΤΩΣ ΤΟΥΣ ΕΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.