Ανταπάντηση μέσω facebook έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης στον Θεόδωρο Πάγκαλο με αφορμή την επίμαχη ανάρτηση του τέως υπουργού στο Twitter.

Nα υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Πάγκαλος το πρωί της Πέμπτης ανήρτησε  ένα tweet στο οποίο αναφέρεται ότι ο κ. Πολάκης καθυστέρησε τις αναχωρήσεις των πτήσεων τόσο από την Αθήνα προς τα Γιάννενα όσο και από τα Γιάννενα προς την Αθήνα, προκαλώντας την αγανάκτηση των υπόλοιπων επιβατών.

 

 

 

 

Από την μεριά του ο κ. Πολάκης σχολίασε την ανάρτηση του Θεόδωρου Πάγκαλου χαρακτηρίζοντας τον ως «εόκοπο ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας» και εξηγώντας ότι οι πτήσεις δεν καθυστέρησαν λόγω δικής του υπαιτιότητας.

Η απάντηση Πολάκη:

Πάει τελείωσε, έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχαλιά ,δεν βρίσκουν τι να πουν και λένε μπουρδολογείς. Τη σκυτάλη του μίσους και της επίθεσης από μεριάς του συστήματος εναντίον μου, πήρε σήμερα ο κύριος «μαζί τα φάγαμε» Θόδωρος Πάγκαλος ο οποίος έβγαλε λέει στο τουίτερ ανακοίνωση ότι καθυστέρησα τις πτήσεις από Αθήνα προς Γιάννενα το πρωί και από Γιάννενα προς Αθήνα το βράδυ στις 8/9/16 τη μέρα που έκανα την περιοδεία στα νοσοκομεία Πρέβεζας και Λευκάδας.

Να ενημερώσω τον πρώην υπουργό και νυν (λόγω αεργίας) νεόκοπο ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας ότι το μεν πρωί η πτήση καθυστέρησε λόγω καιρικών συνθηκών (παραλίγο να αναβληθεί) το δε βράδυ είμασταν μέσα στο αεροπλάνο μαζί με την αποστολή του Ολυμπιακού σχεδόν είκοσι λεπτά μετά την επιβίβαση περιμένοντας κάποια έγγραφα της πτήσης όπως ανακοίνωσε η αεροσυνοδός. Και στις δυο περιπτώσεις ήμουν μαζί με τους συνεργάτες μου πολύ ωρα πριν την απογείωση στο χώρο των επισήμων των αεροδρομίων και όπως θα έπρεπε να ξέρει ο κύριος Πάγκαλος, οι υπουργοί επιβιβάζονται τελευταίοι.
Επαναλαμβάνω (καθώς η επανάληψη είναι μητέρα της μαθήσεως) πως ότι και να πείτε, ότι δηλητήριο και ψευτιά να διαδώσετε εναντίον μου, δεν θα σταματήσω να παλεύω για την ανάταξη της δημόσιας υγείας κόντρα στα συμφέροντα των πιράνχας του χώρου που υπηρετήσαν και κάλυψαν οι κάθε λογής Πάγκαλοι του παρελθόντος.

Υγ: Δεν θα απαντούσα στη γελοιότητα, αλλά είναι η δεύτερη φορά που αναπαράγεται αυτό το ψέμα (η πρώτη ήταν στη Θεσσαλονίκη οπού ήμασταν μιάμιση ωρα πριν στην αίθουσα αναχωρήσεων πριν δυο μήνες περίπου κατά την επιστροφή από περιοδεία σε Κοζάνη - Πτολεμαΐδα."