Έναν ξεχωριστό χιουμοριστικό τρόπο βρήκε το κίνημα των «Παραιτηθείτε», για να… γιορτάσει τον ένα χρόνο «Μνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ». 

Στην επέτειο των εκλογών του περασμένου Σεπτεμβρίου, που έφεραν ξανά τον Αλέξη Τσίπρα στην εξουσία, οι «Παραιτηθείτε» διοργανώνουν ένα event με τη μορφή ανοικτής συζήτησης στη Στοά του Βιβλίου.

Ομιλητές θα είναι οι Κωνσταντίνος Μπογδάνος, Ανδρέας Παπαδόπουλος και Πέτρος Τατσόπουλος με συντονιστή τον Θανάση Χειμωνά. Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για τις 21:00 το βράδυ αυτής της Πέμπτης, 22 Σεπτεμβρίου, ενώ στο Facebook υπάρχει και η σχετική σελίδα με το παρακάτω κείμενο:

«Happy Birthday !!! Οι «Παραιτηθείτε» επιστρέφουν και σας προσκαλούν στα πρώτα γενέθλια του Μνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ σε ένα μοναδικό event που θα αφήσει εποχή. Απολογισμός, ανάλυση και αφορισμός του φαινομένου από τους: Κωνσταντίνο Μπογδάνο, Ανδρέα Παπαδόπουλο & Πέτρο Τατσόπουλο με συντονιστή τον Θανάση Χειμωνά. Μια ανοιχτή συζήτηση για τις 2+1 εκλογικές νίκες του ΣΥΡΙΖΑ και τα 1+1 μνημόνια με τα οποία μας... φόρτωσαν. Μπορούμε όλοι εμείς οι πολίτες να παραμείνουμε απλοί θεατές σε αυτόν τον αλλοπρόσαλλο ακρο-αριστεροδεξιό και αντιμνημονιακά...μνημονιακό σουρεαλισμό στον οποίο αναγκαζόμαστε να ζούμε καθημερινά…; Είστε όλοι καλεσμένοι την ΠΕΜΠΤΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στις 21:00 Μ.Μ. στο 'Polis Art Cafe' στο αίθριο του 1ου ορόφου της 'ΣΤΟΑΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ'. Είσοδος ελεύθερη».

Σελίδα στο Facebook https://www.facebook.com/events/1701221913535100/