Άγνωσται αι βουλαί του Βενιζέλου, καθότι όπως αποδείχθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ουδείς γνώριζε την ανάκληση της επιστροφής φόρου από τις αποδείξεις!
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Πρωτόπαππας και ο Α’ αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος δήλωσαν άγνοια για τη διάταξη του μεσοπρόθεσμου προγράμματος, που ανακαλεί τα ποσά που έχουν δοθεί ως επιστροφή από την συγκέντρωση των αποδείξεων κάθε φορολογουμένου.

Πρώτος που «πιάστηκε» εξ απήνης ήταν ο κ. Πρωτόπαππας, ο οποίος ακούγοντας την παρουσιάστρια, Όλγα Τρέμη, να τον ρωτάει για το θέμα, φανέρωσε με την αντίδραση του ότι δεν γνώριζε για τη διάταξη και αρκέστηκε στο να ψελλίσει ένα «Αυτό πρέπει να το ξανασυζητήσουμε….».

Όμως λίγο αργότερα, ο κ. Πάγκαλος παρενέβη και είπε ευθέως στο δελτίο ότι βεν γνώριζε τίποτα για το θέμα. Μάλιστα δήλωσε ότι πάντα ήταν υπέρ της συγκέντρωσης των αποδείξεων και είχε «χαρεί που το είχαν υιοθετήσει τόσο θερμά οι φορολογούμενοι πολίτες».

Πάντως, ο ίδιος ο κ. Βενιζέλος, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alter, αρνήθηκε ότι θα γίνει κάτι τέτοιο, από του χρόνου όμως θα υπολογίζονται διαφορετικά οι αποδείξεις.

Τελικά, κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς έχει συμβεί...

Δείτε αναλυτικά την διάταξη με την επιστροφή φόρου από τις αποδείξεις εδώ