«Ο Τσίπρας είναι το καλύτερο παιδί της Τρόικας και αν του ζητήσουν να πουλήσει την Ακρόπολη θα το κάνει» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στη Φαίη Μαυραγάνη και στην εκπομπή «Τώρα ότι Συμβαίνει» στο κανάλι «Ε».

Ο κ.Γεωργιάδης επισήμανε ότι «η ΝΔ ζητά εκλογές γιατί περαιτέρω παραμονή του Τσίπρα στην κυβέρνηση εγκυμονεί κινδύνους για την χώρα.Αν δεν είχαν ρίξει την κυβέρνηση της ΝΔ θα είμασταν τώρα χωρίς Τρόϊκα,θα είχαν τακτοποιηθεί τα «κόκκινα δάνεια» και θα είμασταν στις αγορές».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ρωτά τον Τσίπρα: «Γιατί χριστιανέ μου μας κατέστρεψες;Θα βγούμε στις αγορές το 2017,ενώ θα μπορούσαμε να βγούμε το 2014..Χάσαμε 3 χρόνια από την ζωή μας.Ο Τσίπρας δεν έχει ιδέα από αγορές.Είναι άσχετος.»

Ο κ.Γεωργιάδης για το αν θα υπάρξουν πρόωρες εκλογές τόνισε ότι «δεν βλέπει ότι θα γίνουν πρόωρες εκλογές.Θα παραμείνουν στην κυβέρνηση γιατί τους νοιάζει η καρέκλα τους.Ο μόνος από την κυβέρνηση που άφησε την καρέκλα του είναι ο Γιώργος Ρωμανιάς,ο οποίος φορά παντελόνια και παραιτήθηκε. Τον παραδέχομαι».