current views are: 9

26 Σεπτεμβρίου 2016
Δημοσίευση12:00

Ν.Δ.: Πλήρης απονομιμοποίηση του διαγωνισμού

Η αποχώρηση του Ιωάννη Καλογρίτσα από τη διαδικασία των τηλεοπτικών αδειών δεν έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στην Πειραιώς. 

Δημοσίευση 12:00’

Η αποχώρηση του Ιωάννη Καλογρίτσα από τη διαδικασία των τηλεοπτικών αδειών δεν έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στην Πειραιώς. 

Η αποχώρηση του Ιωάννη Καλογρίτσα από τη διαδικασία των τηλεοπτικών αδειών δεν έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στην Πειραιώς.

Ολο το προηγούμενο διάστημα οι πληροφορίες των επιτελών του Κυριάκου Μητσοτάκη για την δυνατότητα του συγκεκριμένου υποψηφίου να αιτιολογήσει ή και να διαθέσει το απαιτούμενο ποσό δεν άφηναν αμφιβολίες. Θεωρούσαν ότι η κατάσταση στην πλευρά Καλογρίτσα ,όπως διαμορφώθηκε  μετά το μπαράζ δημοσιευμάτων για Attica Bank, βοσκοτόπια κλπ,  θα είχε ως τελικό αποτέλεσμα τη σημερινή απόσυρση.

Η πρώτη εκτίμηση της Πειραιώς είναι ότι πρόκειται για  προσπάθεια της κυβέρνησης να απεγκλωβιστεί από την πολιτική πίεση των τελευταίων ημερών.

Για τη ΝΔ, η  περίπτωση Καλογρίτσα δεν είναι παρά η απόδειξη για την πλήρη απονομιμοποίηση του διαγωνισμού. Το βάρος της γαλάζιας γραμμής  στην υπόθεση αυτή θα σηκώσει και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της γενικότερης επίθεσης εναντίον της κυβερνητικής πολιτικής.

Τ.ΤΣ.

 


σχετικα αρθρα