ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Γκρίνιες Δημαρά για νερό-νέους επιστήμονες

του Παναγιώτη Τζαννετάτου - Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου 2016, 18:43 / Ανανεώθηκε 26 Σεπτεμβρίου 2016, 18:43
Γκρίνιες Δημαρά για νερό-νέους επιστήμονες
Facebook Twitter Whatsapp

Ερωτήματα και αοριστίες για σειρά παρεμβάσεων που προωθούνται με τις συζητούμενες διατάξεις του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα, κατέθεσε στις συναρμόδιες επιτροπές ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Δημαράς.

Ερωτήματα και αοριστίες για σειρά παρεμβάσεων που προωθούνται με τις συζητούμενες διατάξεις του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα, κατέθεσε στις συναρμόδιες επιτροπές ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Δημαράς.

Ο γνωστός για τις αμφιταλαντεύσεις του βουλευτής που κάθε φορά επικαλείται και την ιδιότητά του οικολόγου-συνεργαζόμενου με τον ΣΥΡΙΖΑ, αναγνώρισε ευθύνες διαχείρισης της ισχύουσας κατάστασης στη κυβέρνηση. «Υπάρχουν ερωτήματα και αοριστίες σε σχέση με ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ. Οι οικολόγοι δίνουν βάρος στο νερό και επιμένουν ότι πρέπει να βρεθούν τρόποι να κατοχυρωθεί ο δημόσιος χαρακτήρας και έλεγχος των εταιριών αυτών», δήλωσε χαρακτηριστικά.

  Ακόμα, αναρωτήθηκε πως δέχθηκε η κυβέρνηση να καταργηθεί ο μειωμένος συντελεστής υγείας για νέους και αγρότες. «Θεωρώ ότι είναι ακατανόητο, τη στιγμή που το υπουργείο αντιστάθηκε να κρατήσει το πλαφόν για μεγάλες συντάξεις! Δεν βρήκε αντιστάθμισμα γι’ αυτό που ψηφίσατε;», αναρωτήθηκε.