Μέσω Facebook απαντάο Παύλος Πολάκης στον ντόρο που ξεσήκωσε το λεκτικό του ατόπημα στη Βουλή και έγινε viral στα social media.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας χθες, κατά τη διάρκεια της αντιπαράθεσής του με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Κεγκέρογλου μεταξύ άλλων είπε: «Και επειδή απ' ότι βλέπω και εσείς αλλά και η πρόεδρος σας κάνετε κόπι πάστε τις ανακοινώσεις της ΠΟΕΔΗΝ, οι οποίες είναι ένα ψέμα από πάνω έως κάτω...», εννοώντας φυσικά copy paste.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, λοιπόν, ο κ. Πολάκης δίνει τη δική του απάντηση.

«Σήμερα στη Βουλή με τον Αντρέα βάλαμε πολλά πράγματα στη θέση τους με στοιχεία και αποκαλύψεις που δεν αμφισβητούνται.

Τα βοθροκάναλα και τα πληρωμένα Σάιτ δεν είδαν τις αποκαλύψεις για ΟΚΑΝΑ επί Λοβέρδου ,δεν είδαν το σκάνδαλο Σαλμα με τη διαγνωστική αρθροσκόπηση που πήρε τιμή αποζημίωσης 1500 ευρώ επί Γρηγοράκου-Βορίδη, δεν είδαν τα στοιχεία των προϋπολογισμών και των προσλήψεων, δεν είδαν τη χρηματοδότηση από τον ΕΟΠΠΥ στα νοσοκομεία ,δεν είδαν τα στοιχεία για γρίπη, ΚΕΕΛΠΝΟ, ελονοσία ......»,αναφέρει και προσθέτει:

Αλλά είδαν μόνο το σόου του Κεγκέρογλου που απαντήθηκε δεόντως και το κόπυ-πάστε.... Παπαγάλοι και σε αυτό το γύρο χάνετε και πλέον είστε για κλάματα.

Δείτε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη: