Τις πόρτες του κτιρίου που στεγάζει τα νέα γραφεία της ΝΔ πέρασαν στελέχη του κόμματος στο πλαίσιο των σημερινών εγκαινίων που πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις στο Μοσχάτο.

Κατά την διάρκεια της σημερινής εκδήλωσης επετείου των 42 χρόνων του κόμματος , ο Πρόεδρος της ΝΔ, έστειλε μήνυμα ενότητας στο εσωτερικό της ΝΔ  ενώ παράλληλα έθιξε μείζονα ζητήματα τονίζοντας για ακόμη μια φορά το αίτημά του για εκλογές.

«Η σημερινή μέρα είναι διπλά συμβολική. Εγκαινιάζουμε επίσημα το νέο μας κτήριο σηματοδοτώντας ένα νέο ξεκίνημα για το κόμμα μας. Νοικοκυρεύουμε το σπίτι μας, προσαρμοζόμαστε στις οικονομικές μας δυνατότητες», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πρόσθεσε ότι «από την ίδρυσή μας μέχρι σήμερα είμαστε η πολιτική δύναμη που περισσότερο από κάθε άλλη δικαιούται να λέει ότι έχει ρίζες στην κοινωνία» δήλωσε από το βήμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μάλιστα δεν έλειψαν οι αναφορές στα λόγια του Κωνσταντίνου Καραμανλή τα οποία όπως υποστήριξε παραμένουν επίκαιρα και εν συνεχεία τόνισε ότι «42 χρόνια μετά η φλόγα της ΝΔ παραμένει δυνατή, συμβολίζει το παρελθόν μας αλλά φωτίζει και το μέλλον μας».

Μεταξύ των παρευρισκόμενων που τίμησαν την σημερινή εκδήλωση με την παρουσία τους ήταν οι δυο πρώην Πρόεδροι του κόμματος, Κώστας Καραμανλής, Κώστας Σαμαράς και ο Βαγγέλης Μειμαράκης καθώς επίσης ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, η βουλευτής Έλενα Ράπτη, η Όλγα Κεφαλογιάννη κ.α

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια του αγιασμού, έξω από το κτίριο της ΝΔ, βρίσκονταν περίπου 2.000 άτομα. Μάλιστα όταν έφτασε η ώρα του Προέδρου να πάρει τον λόγο μετά τον αγιασμό ο κόσμος του φώναξε, Άξιος! 

Τον αγιασμό στο νέο κτίριο της ΝΔ, πραγματοποίησε ο Πατέρας Θεοδώρητος, επίσκοπος Ναζιανζηνού ο οποίος υπήρξε καθηγητής του στο σχολείο  και αμέσως μετά δώρισε στον κ. Μητσοτάκη έναν ξύλινο σταυρό λέγοντάς του ότι «πολύ γρήγορα θα κληθείτε να σηκώσετε τον σταυρό της Ελλάδας».