Μια πρόσκληση για ποτό αύριο Πέμπτη στις 9 στον κήπο του Μεγάρου Μαξίμου έλαβαν τις προηγούμενες ημέρες οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, με αποστολέα τον Αλέξη Τσίπρα. 

Συγκεκριμένα, λίγες ημέρες μετά την έναρξη της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου, ο πρωθυπουργός καλεί την Κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος να πιουν ένα χαλαρό ποτό και να ανταλλάξουν απόψεις εν όψει της έντονης κοινοβουλευτικής χρονιάς που ακολουθεί...

Και η αλήθεια είναι ότι οι επόμενες εβδομάδες θα περιλαμβάνουν πολλά κρίσιμα κοινοβουλευτικά γεγονότα, για τα οποία οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να βρίσκονται... υπ' ατμόν: Η συζήτηση για την διαπλοκή, τα πολύ σημαντικά νομοσχέδια που θα πρέπει να περάσουν από τη Βουλή, τα προαπαιτούμενα, αλλά και το συνέδριο του κόμματος του ερχόμενου Σαββατοκύριακου στο γήπεδο του Τάε Κβο Ντο στο Φάληρο.

Σε όλα, αυτά, δε, θα πρέπει να προσθέσουμε και τον ανασχηματισμό που φαίνεται ότι πια έχει πάρει το δρόμο του...

Σημειώνεται ότι αυτή η κίνηση του πρωθυπουργού προς της βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, συνολική πρόσκληση δηλαδή για ''χαλαρό ποτό και συζήτηση'' γίνεται πρώτη φορά από την στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά του.