Σε διεθνή φωτογραφικό διαγωνισμό κατά του καρκίνου του μαστού συμμετέχει και φέτος για δεύτερη φορά η Νατάσα Παζαΐτη, γενική χειρουργός - ειδική στην ογκολογική και επανορθωτική χειρουργική μαστού. 

Η κα Παζαΐτη θα συμμετάσχει στο φωτογραφικό διαγωνισμό - Pink Glove Photo Competition: με τη μία και μοναδική ψήφο σου στη φωτογραφία helping hand στείλε την ελληνική πρόταση παντού "Helping hand": Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα η ομορφιά είναι συνυφασμένη με την υγεία. Τη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού θα την κερδίσουμε μαζί",  με την παρακάτω φωτογραφία:

H Pink Glove είναι μια διεθνής οργάνωση η οποία έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Σύμβολό της είναι το ροζ χειρουργικό γάντι. Μέλη της οι εξειδικευμένοι στη νόσο γιατροί και νοσηλευτές.  Πέρυσι ως μέσο για την προώθηση του μηνύματος επιστρατεύτηκε ο χορός (pink glove dance). Φέτος τη σκυτάλη παίρνει η φωτογραφία.  

Η εκστρατεία ευαισθητοποίησης έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα. Η δημοφιλέστερη φωτογραφία θα γίνει εξώφυλλο στη σελίδα του διαγωνισμού στο Facebook και θα δημοσιευθεί σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα σε όλον τον κόσμο. 

Οι πολίτες μέσω Facebook μπορούν να ψηφίσουν μόνο μία φωτογραφία, εκείνη που τους συγκινεί και τους εκφράζει. 

Στηρίζοντας τη δική μας φωτογραφία στέλνουμε στον κόσμο την ελληνική πρόταση: η τέχνη είναι το μέσο που μεγιστοποιεί το μήνυμα 

"Helping hand": Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα η ομορφιά είναι συνυφασμένη με την υγεία. Τη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού θα την κερδίσουμε μαζί"

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ LINK ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κάντε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ Like.( Οι καρδιές δεν μετράνε σαν ψήφοι) Μόνο ΜΙΑ ψήφος και μόνο ΕΔΩ μετράει. Μοιραστείτε το με τους φίλους σας ώστε να ψηφίσουν και αυτοί. 

Όλοι μαζί ας ενισχύσουμε την ελληνική συμμετοχή! Η περίοδος ψηφοφορίας είναι μέχρι τις 19 Οκτωβρίου.

Π. Ρ.