Μια... χαλαρή στιγμή με τους βουλευτές του αναζητά ο πρωθυπουργός, για την ακρίβεια την αναζητούσε από το καλοκαίρι, αλλά γίνεται τελικώς απόψε. Έτσι προσεγγίζουν τη συνάντηση από το Μέγαρο Μαξίμου. Χωρίς τούτο να σημαίνει ότι μεταξύ ποτού και μεζέ, δεν θα φροντίσει να εξυψώσει το ηθικό της σε μια συγκυρία που ο ΣΥΡΙΖΑ βάλλεται σκληρά, πανταχόθεν.

Στο Μέγαρο Μαξίμου προσήλθε το μεγαλύτερο μέρος των βουλευτών ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα ενώ το παρόν έδωσαν και οι βουλευτές των ΑΝΕΛ με επικεφαλής τον Πάνο Καμμένο.

Μαύρο σατέν για την αναπληρώτρια υπουργό Παιδείας, Σία Αναγνωστοπούλου

Κατά βάση κυκλοφορεί το λευκό κρασί, ενώ οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν… μπόμπες (σαντουιτσάκια δηλαδή).

και ο κ. Πολάκης στο Μέγαρο Μαξίμου

Χαμογελαστός πάνω στην μηχανή του ο Μάκης Μπαλαούρας

Νίκος Κοτζιάς,  Νίκος Τόσκας και η  βουλευτής Γεωργία Γεννιά κατέφθασαν μαζί στο Μαξίμου

Από την συνάντηση στο Μαξίμου δεν θα μπορούσε να λείπει και η αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας Θεανώ Φωτίου 

Σε ποιον να μιλάει άραγε ο Κώστας Ζουράρις;

O Zουράρις και τα αντάρτικα

Μπορεί η αποψινή συνάντηση των βουλευτών στο Μαξίμου να μην έβγαλε την οποιαδήποτε πολιτική είδηση, ωστόσο οι παρευρισκόμενοι φαίνεται να πέρασαν αρκετά καλά καθώς οι βραδιά επιφύλαξέ ευχάριστα γεγονότα.

Ένα εξ αυτών ήταν η πρωτοβουλία του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Ζουράρι ο οποίος διασκέδασε τους καλεσμένους παίζοντας μια ευρεία γκάμα κομματιών στο πιάνο, από αντάρτικα ως το «σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει.»

Σε ότι αφορά τον Αλέξη Τσίπρα, έβγαλε αναμνηστικές φωτογραφίες με τις κυρίες που παρευρέθηκαν στην αποψινή συνάντηση.

ΑΡ.ΠΑ.