Μικρή ένταση προκλήθηκε χθες στο αεροδρόμιο της Σύρου, λίγο πριν την αναχώρηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη από το νησί, όταν μια καρκινοπαθής, κάτοικος του νησιού επιχείρησε να του μιλήσει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στον αγώνα της με την ασθένεια. 

Σύμφωνα με το cyclades24, πρόκειται για την κυρία Ελένη Ρούσσου, γνωστή στο νησί για την χρόνια μάχη της με τον καρκίνο, η οποία ζήτησε από τον κ. Πολάκη στο Νοσοκομείο της Σύρου, να του μιλήσει και να του μεταφέρει τον Γολγοθά της γραφειοκρατίας.

Εκείνος την ενημέρωσε ότι θα μεταβεί στο αεροδρόμιο και θα της μιλήσει εκεί, ωστόσο μόλις έφτασε στο αεροδρόμιο, σε όσα τον ρώτησε εκείνος απάντησε ''δεν μπορώ, για άλλο λόγο έχω έρθει στο νησί''.

Ακολούθησε ένταση με την γυναίκα να φωνάζει: ''Εύχομαι στα παιδιά σας αν έχουν παιδιά να μην πάθουν όσα έχουν πάθει όσα έχω πάθει εγώ''. 

Στην συνέχεια, δε, η κ. Ρούσσου απευθύνθηκε στους βουλευτές Συρίγο και Συρμαλένιο, οι οποίοι τον συνόδευσαν λέγοντας ''Είναι συμπεριφορά αυτή του κ. Πολάκη'';

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: cylades24