current views are: 8

17 Οκτωβρίου 2016
Δημοσίευση09:48

Ο εκνευρισμός του Τσίπρα στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ (Βίντεο)

Φανερά εκνευρισμένος εμφανίστηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου ο Αλέξης Τσίπρας, όταν τα μέλη δεν ενέκριναν τη δική του «γραμμή».

Δημοσίευση 09:48’

Φανερά εκνευρισμένος εμφανίστηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου ο Αλέξης Τσίπρας, όταν τα μέλη δεν ενέκριναν τη δική του «γραμμή».

Φανερά εκνευρισμένος εμφανίστηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου ο Αλέξης Τσίπρας, όταν τα μέλη δεν ενέκριναν τη δική του «γραμμή».

Η εισήγηση του Αλέξη Τσίπρα ήταν στην ποσόστωση του 25% των μελών της νέας Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ να μην προσμετρώνται οι βουλευτές, αλλά μόνον όσοι έχουν κυβερνητική θέση.

Ωστόσο, στην ψηφοφορία που ακολούθησε δεν εγκρίθηκε η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα, αλλά προκρίθηκε η πρόταση που συμπεριλάμβανε στην ποσόστωση και τους βουλευτές.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την παρέμβαση του κ. Τσίπρα, με αποτέλεσμα να υπάρξει στιγμιαία ένταση και αντιδράσεις από τους Συνέδρους και τους βουλευτές.

«Αν καταλαβαίνετε τι ψηφίζετε καλώς. Αλλά αν δεν καταλαβαίνετε, τότε υπάρχει θέμα γιατί ψηφίσατε ενάντια στην εισήγησή μου», είπε με αυστηρό ύφος ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε:

Ουσιαστικά το σώμα – καλώς έκανε αν το έκανε έτσι- αποφάσισε απολύτως κόντρα στην εισήγησή που έκανα εγώ. Το σώμα αποφάσισε ότι μόνο 30 εκ των βουλευτών και υπουργών και γενικών γραμματέων θα είναι στην ΚΕ των 150. Αν είναι αυτή η βούληση του Συνεδρίου, πάσο! Αλλά να ξέρουμε τι ψηφίζουμε. Εγώ ζητώ σ’ αυτό το θέμα,να μην το περάσουμε ρουτίνα και να γίνουν δύο τοποθετήσεις υπέρ, δύο κατά και να ξαναψηφίσουμε.


σχετικα αρθρα