Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αν δεν κάνω λάθος. Και δεν κάνω λάθος με διαβεβαιώνουν οι συνεργάτες μου.

Είναι δηλαδή αυτός που καλείται να αναμετρηθεί αποφασιστικά και τολμηρά με το οντολογικό κενό εκείνων που τον αντιμετωπίζουν με εκλαϊκευμένο μηδενισμό.

Και δεν αναφέρομαι στον κ. Τσίπρα και τους υπόλοιπους οπορτουνιστές που συγκροτούν τη νέα Αριστερά στη χώρα. Κυρίως αναφέρομαι στους δικούς του. Μιλάω για τους επαγγελματίες δορυφόρους κάθε είδους που σαν αλογόμυγες τριγυρίζουν τη κοπριά του χαμένου τους αρχηγού!

Ο Κώστας Καραμανλής έχει δηλώσει σε όλους τους τόνους ότι δεν έχει καμία πρόθεση να διεκδικήσει οψέποτε την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας. Ο Αντώνης Σαμαράς-και δικαίως δηλαδή- επιθυμεί να υπάρχει σεβασμός στη Κυβέρνηση της οποία ηγήθηκε τα προηγούμενα δύσκολα χρόνια. Και σε τελευταία ανάλυση-  εκ του αποτελέσματος κρίνοντας- δεν θα αργήσει να δικαιωθεί.

Γιατί λοιπόν κάποιοι δημιουργούν ζητήματα στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας; Πέραν του αυτοκαταστροφικού DNA της συγκεκριμένης παράταξης δεν μπορώ να διακρίνω κάποιον άλλο σοβαρό λόγο. Το συμπέρασμα είναι ότι όσοι επιχειρούν να πριονίσουν τον κ. Μητσοτάκη το μόνο που κάνουν είναι να πριονίζουν το κλαδί που κάθονται.

Και κάτι τελευταίο. Αυτού του είδους τα εσωκομματικά καραγκιοζιλίκια έχουν ως αποτέλεσμα την διατήρηση του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία. Και όσοι επιμένουν σε αυτού του είδους τις τακτικές είναι πασίδηλο ότι αυτό θέλουν!  

Με εκτίμηση

Ο θείος