Χαρές και πανηγύρια από χθες στη Σέβνιτσα, την γενέτειρα της πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, μια μικρή πόλη της Σλοβενίας, αλλά και επιχειρηματικό δαιμόνιο από κάποιους καταστηματάρχες, οι οποίοι δεν έχασαν ευκαιρία και ονόμασαν ένα ειδικό πρωινό ''Μελάνια''. 

Ένας καταστηματάρχης και ένας ιδιοκτήτης πιτσαρίας εκμεταλλευόμενοι τον ντόρο γύρω από το όνομα της Μελάνια Τραμπ, ετοίμασαν πρωινό και το βάφτισαν Melanija (με j στα σλοβενικά). To πρωινό περιέχει: Γιαούρτι, φράουλες, μασκαρπόνε, κρέμα, βάση από μπισκότα cookie και ζάχαρη.

Οι γονείς της νέας πρώτης κυρίας των ΗΠΑ ζουν ακόμη στη Σέβνιτσα και ο δήμαρχος είπε ότι έκαναν δωρεά στην κλινική της κωμόπολης, όταν γεννήθηκε ο γιος της, ο Μπάρον Τραμπ.

“Πάντα ανέφερε ότι μεγάλωσε σε μία όμορφη κοιλάδα, σε μία πόλη δίπλα σε ποταμό και ότι είναι πολύ ωραίο μέρος”, ανέφερε ο δήμαρχος της Σέβνιτσα. Οι κάτοικοι της Σέβνιτσα γιόρτασαν χθες τη νίκη του Τραμπ με αμερικανικές σημαίες και σαμπάνια, μετέδωσε ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός της Σλοβενίας, RTSLO.