Με βασικά στελέχη της ΝΔ Ηρακλείου συναντήθηκε σήμερα το πρωί σε κεντρικό καφέ της πόλης, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος βρέθηκε για πολλοστή φορά μέσα σε λίγες μέρες στη γενέτειρά του, με αφορμή σήμερα, την γιορτή του πολιούχου της πόλης, Αγίου Μηνά.

Ο σύντομος πρωινός καφές, έγινε με στελέχη που είχαν το βάρος της οργάνωσης του οδοιπορικού του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κρήτη. Η συζήτηση ήταν σε πολύ θετικό κλίμα και είχε απολογιστικό χαρακτήρα των όσων συνέβησαν κατά την διάρκεια  της τελευταίας επίσκεψης του αρχηγού της ΝΔ στο νησί.
Στο χαλαρό πρωινό καφέ στο κέντρο της πόλης συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο πρώην βουλευτής Σενετάκης Μάξιμος, ο  πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου Βουλγαράκης Καλέργος , ο Αντιπρόεδρος Καρκανάκης Βαγγέλης καθώς και ο Γρηγόρης Ροκαδάκης, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.

Το κλίμα ήταν αισιόδοξο και υπήρξε ικανοποίηση από όλους για την κινητοποίηση και τον συντονισμό των κομματικών στελεχών σε ολόκληρη την Κρήτη.
Κοινή παραδοχή αποτελεί το γεγονός πως και η προσέλευση του κόσμου στις κατά τόπους δράσεις του κλιμακίου της ΝΔ με επικεφαλής το Γραμματέα πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Δυτική Κρήτη, ήταν ιδιαίτερα αυξημένη, κάτι που αντικατοπτρίζει την αυξανόμενη δυναμική της ΝΔ της νησί. Τα στοιχήματα πάντως για το αν θα καταφέρουν να φέρουν τη ΝΔ, πρώτη δύναμη στο νησί, έχουν ήδη μπει και ο πήχης έχει τοποθετηθεί πολύ ψηλά. Μένει να το δούμε...