Χωρίς το πιάνο του και χωρίς... τουαλέτα έχει μείνει στο υπουργείο Παιδείας ο νέος υφυπουργός Κώστας Ζουράρις. 

Σύμφωνα με την ''Καθημερινή'', στους διαδρόμους του υπουργείου ψιθυρίζεται ότι και το πιάνο που επιθυμεί να έχει στο χώρο του... δεν χωράει.

Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στο υπουργείο επικρατεί αναστάτωση ανάμεσα στους υπαλλήλους λόγω των μετακομίσεων στα υπουργικά γραφεία. 

Ο Κωνσταντίνος Γαβρόγλου, o οποίος πήρε το γραφείο που είχε ο Νίκος Φίλης, φέρεται να ήθελε τη θέση τόσο πολύ, ήδη από τις εκλογές του περυσινού Σεπτεμβρίου. 

Παράλληλα, μάχη έγινε για το γραφείο της αναπληρώτριας Σίας Αναγνωστοπούλου, η οποία αποχώρησε από το κυβερνητικό σχήμα και το γραφείο του ήθελε να πάρει ο νέος υφυπουργός Κωνσταντίνος Ζουράρις.

Στο εν λόγω γραφείο της κ. Αναγνωστοπούλου αναμένεται να μεταφερθεί ο έτερος αναπληρωτής υπουργός, αρμόδιος για την Ερευνα, Κωνσταντίνος Φωτάκης, ο οποίος παρέμεινε στη θέση κατά τον ανασχηματισμό.

Πληροφορίες της «Καθημερινής», πάντως, αναφέρουν ότι ο κ. Φωτάκης δεν επιθυμούσε τη μετακόμιση, αφού το τωρινό του γραφείο είναι και επαρκές και έχει βολευτεί.

Επείσθη, ωστόσο, αφήνοντας το πρώην, πλέον, γραφείο του, στο οποίο εγκαταστάθηκε ο έτερος υφυπουργός, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Μπαξεβανάκης. Ετσι, ο εκ των ΑΝΕΛ κ. Ζουράρις πάει στον χώρο που είχε ο τέως υφυπουργός Θεοδόσης Πελεγρίνης, το οποίο είναι μικρό και χωρίς καν τουαλέτα.

Εν τω μεταξύ, το γεγονός είναι ότι επί υπουργίας Ανδρέα Λοβέρδου, ο ίδιος χώρος είχε δοθεί στον διευθυντή του γραφείου του.

Πόσο μάλλον που, όπως λέγεται στο υπουργείο, ο νέος υφυπουργός έχει δηλώσει ότι επιθυμεί να τοποθετήσει πιάνο μέσα στο γραφείο του για να χαλαρώνει μετά τη δουλειά. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», ο κ. Ζουράρις θα αναλάβει την (πετσοκομμένη, ελλείψει κονδυλίων) ελληνόγλωσση εκπαίδευση και τη ραδιοτηλεόραση.