Δύο επιθυμίες είχε ο πρόεδρος των ΗΠΑ στην επίσκεψή του στη χώρα μας και αυτές δεν... πρόλαβε και ούτε του επέτρεψαν οι Μυστικές υπηρεσίες να τις κάνει πραγματικότητα...

Σύμφωνα με το ''Έθνος της Κυριακής'', ο Πρόεδρος Ομπάμα ήθελε να σπάσει το αυστηρό πρωτόκολλο κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στην Αθήνα και έχοντας ακούσει τόσα πολλά για το... ελληνικό σουβλάκι, εξέφρασε την επιθυμία να το δοκιμάσει αμέσως μετά την επίσκεψη στην Ακρόπολη.

Όπως ανέφερε πηγή που βρέθηκε κοντά στον Πρόεδρο “ήθελε να περιηγηθεί στα Αναφιώτικα και να κάνει βόλτα στις περιοχές κάτω από την Ακρόπολη. Γνωρίζει ότι στο Μοναστηράκι θα μπορούσε να γευτεί καλό σουβλάκι. Όμως, η Secret Service ήταν αρνητική όπως αναμενόταν. Μια πιθανή βόλτα του Αμερικανού Προέδρου στο Μοναστηράκι θα προκαλούσε τεράστιο πονοκέφαλο σε ελληνικές και αμερικανικές αρχές”. 

Την ίδια στιγμή, ούτε η δεύτερη επιθυμία του Ομπάμα έγινε... δεκτή από τις Μυστικές υπηρεσίες.

Ποιά ήταν αυτή ; Το να παίξει μπάσκετ με το φίλο του Αλέξη Γιαννούλια. Μάλιστα, στο παιχνίδι “τρεις εναντίον τριών” θα συμμετείχε και ο νέος εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, στενός φίλος και πρώην συμπαίκτης του Αλέξη Γιαννούλια.