ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Τι είπε ο Ψινάκης σε Θεοχαρόπουλο και Μπουτάρη

Δημοσίευση 21 Νοεμβρίου 2016, 10:38 / Ανανεώθηκε 21 Νοεμβρίου 2016, 10:38
Τι είπε ο Ψινάκης σε Θεοχαρόπουλο και Μπουτάρη
Facebook Twitter Whatsapp

Η παρέα των  Δημάρχων Θεσσαλονίκης και Μραθώνα Γιάννη Μπουτάρη  Ηλία Ψινάκη και του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλου κέρδισε όλα τα βλέμματα στα εγκαίνια των εκθέσεων "Philoxenia & Hotelia 2016" 

Η παρέα των Δημάρχων Θεσσαλονίκης και Μραθώνα Γιάννη Μπουτάρη, Ηλία Ψινάκη και του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλου κέρδισε όλα τα βλέμματα στα εγκαίνια των εκθέσεων "Philoxenia & Hotelia 2016" στο Συνεδριακό Κέντρο "Ιωάννης Βελλίδης" στην Θεσσαλονίκη.

Η συζήτηση άναψε όταν ο δήμαρχος Μαραθώνα αναφέρθηκε με το γνωστό του ύφος στις ατελείωτες  προσπάθειες να φέρει κινέζικα κεφάλαια στην περιοχή του και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

 Μαζί του συμφώνησε  ο Γιάννης Μπουτάρης που αποκάλυψε ότι πάρα τις προσπάθειες που γίνονται για τουριστικές επενδύσεις και την προσέλκυση επισκεπτών του επόμενους έξι μήνες το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης θα εξυπηρετεί 50% λιγότερους ταξιδιώτες. Αυτό είναι αδιανόητο δεν πάμε πουθενά πρόσθεσε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος οποίος πρόσθεσε  ότι είναι απαραίτητο να σταματήσει η φορομπηχτική πολιτική που οδηγεί σε κλείσιμο ή σε υπολειτουργία χιλιάδες  ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

Το «κλου» της υπόθεσης είναι ότι λίγο πριν χωρίσει η παρέα συμφώνησαν να συζητήσουν εκ νέου το θέμα των επενδύσεων στην Αθήνα.