Σήμερα το απόγευμα στην Τεχνόπολη

Τρίδυμο φωτιά σήμερα, στο πάνελ για την παρουσίαση του βιβλίου «Το νησί που φεύγει, 12 +1 κείμενα για την κρίση»: Κυριάκος Μητσοτάκης, Ευάγγελος Βενιζέλος και Σταύρος Θεοδωράκης, θα βρεθούν μαζί στο αμφιθέατρο του «Αθήνα 984»και θα μιλήσουν για πόνημα του καθηγητή στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Γιώργου Παγουλάτου. Μια καλή αφορμή για ανταλλαγή απόψεων, ίσως και για ενδοσκοπήσεις τώρα που πληθαίνουν οι φήμες για αποχώρηση Βενιζέλου από το ΠΑΣΟΚ και μειώνεται βδομάδα με τη βδομάδα η κοινοβουλευτική δύναμη του Ποταμιού. Θα καταθέσει επίσης τις απόψεις του ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης, ενώ θα συντονίσει η δημοσιογράφος Νίκη Λυμπεράκη.

Υ.Γ.: Επί τη ευκαιρία θυμήθηκα και μια άλλη τοποθέτηση Βενιζέλου σε παρουσίαση βιβλίου. Όπου είχε φτάσει τελευταία στιγμή και πριν ανέβει στο πάνελ έσκυψε στο αυτί του δημοσιογράφου-συντονιστή να ρωτήσει: «Ποιο είναι το θέμα;» Περιττό νομίζω να σημειώσω ότι τα είπε νεράκι χωρίς να κομπιάσει ούτε στιγμή…

* Παρουσίαση του βιβλίου «Το νησί που φεύγει, 12 +1 κείμενα για την κρίση» του καθηγητή Γιώργου Παγουλάτου.  Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016 στις 19.00  στο αμφιθέατρο του "Αθήνα 984" (Πειραιώς 100, Τεχνόπολη, Γκάζι).