Επίθεση κατά του Γιώργου Καρρά, που ανεξαρτητοποιήθηκε από την Ένωση Κεντρώων την Παρασκευή, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στα μέλη του κόμματος, ο Βασίλης Λεβέντης, ενοχλημένος ενοχλημένος από την πολιτική πράξη του κ. Καρρά να κρατήσει την έδρα και είπε χαρακτηριστικά: 

Του έδωσα δυο και τρεις ευκαιρίες για να διορθώσει τα λάθη που έκανε και ήταν σοβαρά. Τον έβαλα στην δεύτερη θέση, οι ψήφοι που πήρε δεν είναι δικές του, είναι του κόμματος. 

«Σαράντα χρόνια μάζευα πόρτα- πόρτα τους φίλους του κόμματος για να μας ψηφίσουν, δεν ήξεραν κανέναν Καρρά οι πολίτες. Αυτή είναι κίνηση αχαριστίας και ο λαός τιμωρεί πολύ σκληρά αυτούς τους πολιτικούς. Απέναντι του ο κ. Καρράς δεν έχει εμένα, αλλά την κοινωνία», είπε ο κ. Λεβέντης και κατέληξε:

Δεν μπορεί να παζαρεύει με κάποιο κόμμα την έδρα που δεν του ανήκει. Σε τρεις ημέρες θα πρέπει να παραδώσει την έδρα. Εγώ όταν είπα “έφυγε το άρρωστο και το δένδρο θα μεγαλώσει” είναι φράση του Γέρου της Δημοκρατίας και ζητάω συγνώμη αν το παρεξήγησαν κάποιοι.