Σε… φυγή τράπηκε ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας, από το τηλεοπτικό studio του Star και την εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου, όταν ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας τον «έβαλε στη θέση» του, για τις συνεχείς διακοπές που του έκανε όταν μιλούσε και τις σπόντες περί «διαπλεκόμενης ΝΔ».  

Παρότι ο Π. Ρήγας προηγουμένως είχε αναπτύξει τα επιχειρήματά του  χωρίς να τον διακόψει ο Ν. Δένδιας, όταν ο τελευταίος… «τόλμησε» να αναφερθεί στις μεγάλες αποτυχίες της κυβέρνησης (κλείσιμο αξιολόγησης, πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης και αδυναμία αξιοποίησης του ΕΣΠΑ) ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να τον διακόπτει και να υποστηρίζει ότι λέει «ψέματα».

Στη δικαιολογημένη αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΝΔ, που του είπε  «αρχίσαμε και τις διακοπές τώρα», ο Π. Ρήγας όχι μόνο δεν σταμάτησε αλλά άρχισε να μιλά περί… διαπλοκής. «Περάσαμε και τις ύβρεις τώρα», πρόσθεσε ο Ν. Δένδιας, αλλά ο Π. Ρήγας επέμεινε να διακόπτει, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι ύβρεις αλλά πραγματικότητα.

«Όταν σταματήσετε τις ανοησίες μπορούμε  να συνεχίσουμε» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, για να απαντήσει «δεν σας επιτρέπω» ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ και να αποχωρήσει, παρά τις προσπάθειες  της Π. Τσαπανίδου να τον σταματήσει. Ο Ν. Δένδιας δεν πτοήθηκε πάντως και τον προέτρεψε: «Στο καλό»!       '