current views are: 4

12 Ιανουαρίου 2017
Δημοσίευση14:37

Ο κ. Μουζάλας, τα 70 εκατομμύρια και οι ξεπαγιασμένοι πρόσφυγες!

Ο πολυδιαφημισμένος Υπουργός Μουζάλας θεωρεί ότι είναι αυθεντία και ταυτόχρονα ένας εκ των πλέον επιτυχημένων Υπουργών στην Ευρώπη.

Δημοσίευση 14:37’

Ο πολυδιαφημισμένος Υπουργός Μουζάλας θεωρεί ότι είναι αυθεντία και ταυτόχρονα ένας εκ των πλέον επιτυχημένων Υπουργών στην Ευρώπη.

Ο πολυδιαφημισμένος Υπουργός Μουζάλας θεωρεί ότι είναι αυθεντία και ταυτόχρονα ένας εκ των πλέον επιτυχημένων Υπουργών στην Ευρώπη.

Δικαίωμά του, όπως και κάθε ανθρώπου, είναι να πιστεύει ότι θέλει για τον εαυτό του. Αλλά και μείς με τη σειρά μας έχουμε το δικαίωμα-ελπίζω να μας το επιτρέπει – να του ασκήσουμε κριτική

Ο εν λόγω, λοιπόν, Υπουργός πήρε από την Ευρωπαϊκή Ένωση 70 εκατομμύρια ευρώ για να ενισχύσει τις υποδομές των hot spots με σκοπό να ξεχειμωνιάσουν σαν άνθρωποι οι έρμοι μετανάστες, πρόσφυγες και όποιοι άλλοι επισκέπτονται την χώρα με σκοπό να πάνε στην Γερμανία ή σε κάποια άλλη ανεπτυγμένη ευρωπαϊκή χώρα και άλλοι για να γνωρίσουν και να βιώσουν την περίφημη ελληνική φιλοξενία.

Όμως, όπως αποκαλύψαμε στο newpost, τα χρήματα αυτά ουδέποτε τα διέθεσε ο κ. Μουζάλας για να γίνει η συγκεκριμένη δουλειά ώστε να μην ξεπαγιάσουν οι μουσουλμάνοι, ινδουιστές, χριστιανοί και λοιπών θρησκειών κάτοικοι των hot spots.

Ο καιρός χάλασε, ο κ. Μουζάλας μπέρδεψε τα βαρομετρικά και έτσι άφησε τους μετανάστες-πρόσφυγες στο έλεος του χιονιά. Φυσικά δεν φταίει ο ίδιος- άλλωστε όπως έχει πει ποτέ δεν έχει φταίξει για κάτι- η Χριστίνα Σούζη φταίει που όταν έκανε τις προβλέψεις τον Ιούνιο παρέλειψε να μας πει τι καιρό θα έκανε τον Ιανουάριο του 2017!

Έτσι οι Ευρωπαίοι, βλέποντας την κατάσταση στα νησιά, άρχισαν να γκρινιάζουν και ταυτόχρονα να μας ρεζιλεύουν όλα τα διεθνή ΜΜΕ. Θα μου πείτε μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια. Ναι αλλά εδώ μιλάμε για αριστερούς με ευαισθησία. Μιλάμε γι’ αυτούς που θα έλυναν με τη μία το μεταναστευτικό-προσφυγικό.

Τώρα και σεις θα μου πείτε δεν είναι ιεροσυλία να ασκείς κριτική σε ένα αριστερό και μάλιστα στον κ. Μουζάλα που τόσα χρόνια παλεύει για τους κατατρεγμένους του κόσμου τούτου; Σωστό. Αλλά εδώ έχουμε γεγονότα τα οποία και να θέλαμε δεν μπορούμε να τα παραβλέψουμε. Έχουμε στη διάθεσή μας κάποια εκατομμύρια που μας δίνουν οι «κουτόφραγκοι» και μείς λόγω αξιοπρέπειας– να υποθέσω- αρνούμαστε να τα πάρουμε.   

Και για να τελειώνουμε. Ο κ. Μουζάλας έχει υποχρέωση να μας πει εάν πήρε τα 70 εκατομμύρια ευρώ για να ξεχειμωνιάσουν σε ανθρώπινες συνθήκες οι κάτοικοι των hot spots. Εάν μεν τα πήρε είναι υποχρεωμένος να δώσει στη δημοσιότητα τα πλήρη στοιχεία διάθεσης των χρημάτων. Επίσης πρέπει να μας πει τι γίνεται με τα 509 εκατομμύρια ευρώ που… ξεπαγιάζουν και αυτά στα χρηματοκιβώτια των τραπεζών.

Εάν αυτές οι απαντήσεις δεν δοθούν άμεσα τότε έχει υποχρέωση ο Πρωθυπουργός να παρέμβει και να εξηγήσει ο ίδιος τι ακριβώς συμβαίνει.

Με εκτίμηση

Ο θείος


σχετικα αρθρα