ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

«Κάλλιο αργά παρά ποτέ» από Κεφαλογιάννη για την υπόθεση της ΑΕΠΙ...

Δημοσίευση 18 Μαρτίου 2017, 12:34 / Ανανεώθηκε 18 Μαρτίου 2017, 12:54
«Κάλλιο αργά παρά ποτέ» από Κεφαλογιάννη για την υπόθεση της ΑΕΠΙ...
Facebook Twitter Whatsapp

Το δικό της σχόλιο έκανε η βουλευτής της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη για την απόφαση του Αλέξη Τσίπρας να οριστεί προσωρινός επίτροπος για τον έλεγχο της ΑΕΠΙ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το δικό της σχόλιο έκανε η βουλευτής της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη για την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να οριστεί προσωρινός επίτροπος για τον έλεγχο της ΑΕΠΙ.

«Κάλλιο αργά παρά ποτέ», δήλωσε συγκεκριμένα, σημειώνοντας ότι για πάνω από ένα χρόνο η κυβέρνηση πειραματίζεται, παρουσιάζοντας διαφορετικές εκδοχές του σχεδίου νόμου, για το θέμα των πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων.

«Αντιμετωπίζει τη λογοδοσία, τη διαφάνεια, τη νομιμότητα, τον έλεγχο στο χώρο με αδιευκρίνιστα κριτήρια, βαθιά ανεπάρκεια και ανεξήγητη ολιγωρία», τόνισε η κα Κεφαλογιάννη επισημαίνοντας πως η ΝΔ μέσω των κοινοβουλευτικών διαδικασιών, ζητούσε την άμεση κατάθεση του σχεδίου νόμου και την ενσωμάτωση της σχετικής κοινοτικής οδηγίας.

«Μετά τις καθυστερήσεις της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ορίζεται προσωρινός επίτροπος για τον έλεγχο της ΑΕΠΙ και ότι πρόκειται να κατατεθεί στη Βουλή ο νόμος για τα πνευματικά δικαιώματα. Κάλλιο αργά, παρά ποτέ», υπογράμμισε η κα Κεφαλογιάννη.