Breaking News

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Ισχυρός σεισμός στην Τουρκία

current views are: 9

22 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση08:43

Το καυστικό tweet του Βαρουφάκη για τον Ντάισελμπλουμ

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter ο Γιάνης Βαρουφάκης συνέχισε την “κόντρα” του με τον Γερούν Ντάισελμπλουμ

Δημοσίευση 08:43’

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter ο Γιάνης Βαρουφάκης συνέχισε την “κόντρα” του με τον Γερούν Ντάισελμπλουμ

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter ο Γιάνης Βαρουφάκης συνέχισε την “κόντρα” του με τον Γερούν Ντάισελμπλουμ. Πριν λίγες μέρες ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Ελλάδος “πανηγύριζε” για την ήττα του κόμματος του προέδρου του Eurogroup στις ολλανδικές εκλογές. 

Συγκεκριμένα είχε κάνει  retweet ένα ποστ το οποίο περιείχε  ένα δημοσίευμα το οποίο φέρει τον Ντάισελμπλουμ παλαιότερα να παραδέχεται ότι ήθελε την απομάκρυνση Βαρουφάκη από το υπουργείο Οικονομικών.

Το ίδιο ποστ έχει την φράση Ντάισελμπλουμ όπου λέει: «Ναι, ήθελα την απομάκρυνση του Βαρουφάκη» και συνοδεύεται από το σχόλιο: Ολλανδοί:«Ναι θέλουμε την απομάκρυνση του Ντάισελμπλουμ»

Σήμερα ο Γιάνης Βαρουφάκης επανήλθε δριμύτερος και σχολιάζοντας τις χθεσινές δηλώσεις του προέδρου του Eurogroup για “γυναίκες και ποτά”, σχολίασε πολύ δηκτικά πως:

” Η ανάληψη θέσεων “ισχύος” στο Eurogroup και στην τρόικα προϋποθέτει χαμηλό επίπεδο ήθους και τεχνογνωσίας

Η “μπηχτή” του προς τον Γερούν Ντάισελμπλουμ είναι εμφανής όπως και η απαξίωση του προς τους θεσμούς τους οποίους αποκαλεί με την παλιά τους ονομασία ως τρόικα.

Φαίνεται πως ο Γιάνης Βαρουφάκης δεν ξεπέρασε ποτέ ,ό,τι είχε γραφεί  πως ο Ολλανδός υπουργός Οικονομικών είχε ζητήσει την απομάκρυνσή του από την θέση του υπουργού Οικονομικών της Ελλάδας  επειδή δεν μπορούσε να συννενοηθεί μαζί του. 

Τώρα ο Γιάνης Βαρουφάκης φαίνεται πως παίρνει το “αίμα” του πίσω μετά τις αποτυχίες, και τις “ατυχείς” δηλώσεις του πρόεδρου του Eurogroup. 


σχετικα αρθρα