current views are: 10

28 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση11:54

Τζανακόπουλος: Το μόνο που αξίζει στον Νίκο Μπελογιάννη είναι τιμή

Στην στάση και την ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ σε σχέση με τον Νίκο Μπελογιάννη αναφέρθηκε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, χαρακτηρίζοντας την ”κατάπτυστο σχόλιο”.

Δημοσίευση 11:54’

Στην στάση και την ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ σε σχέση με τον Νίκο Μπελογιάννη αναφέρθηκε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, χαρακτηρίζοντας την ”κατάπτυστο σχόλιο”.

Στην στάση και την ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ σε σχέση με τον Νίκο Μπελογιάννη αναφέρθηκε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, στην διάρκεια του briefing χαρακτηρίζοντας την ”κατάπτυστο σχόλιο”.

Πρόσθεσε, δε, ότι ”στον Νίκο Μπελογιάννη το μόνο που αξίζει είναι τιμή”.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην ανακοίνωση της, μεταξύ άλλων, η ΟΝΝΕΔ αναφέρει: «Εν μέσω της όχι μόνο οικονομικής, αλλά και θεσμικής, σφοδρής κρίσης που βιώνει η χώρα μας, χρειάζεται μια κυβέρνηση και ένας πρωθυπουργός που θα ενώσει τους Έλληνες. Αντ’ αυτού, ο Αλέξης Τσίπρας επιλέγει σήμερα, ως γνήσιος εκφραστής μετεμφυλιακών συμπλεγμάτων, να υμνήσει έναν πρωταγωνιστή των ετών του διχασμού, πιστός στην επαίσχυντη και εκδικητική συνθηματολογία του ακροατηρίου του “ΕΑΜ, ΕΛΑΣ, Μελιγαλάς”».

ΟΝΝΕΔ: Κατάπτυστοι είναι όσοι ήρθαν στην εξουσία για να βγάλουν απωθημένα δεκαετιών

Απάντηση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο για τον χαρακτηρισμό «κατάπτυστη» που εκείνος απέδωσε σε χθεσινή ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ για τον Ν. Μπελογιάννη, έδωσε πριν από λίγο ο πρόεδρος της Οργάνωσης Νέων της ΝΔ Κώστας Δέρβος.

«Κύριε Τζανακόπουλε, κατάπτυστοι είναι όσοι ήρθαν στην εξουσία για να βγάλουν τα απωθημένα δεκαετιών. Εκείνοι που, ενώ έχουν χρέος να ενώσουν, διχάζουν έναν λαό που δοκιμάζεται από την πολιτική τους», δήλωσε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Δέρβος.

 


σχετικα αρθρα