current views are: 8

5 Απριλίου 2017
Δημοσίευση15:57

Πολάκης: Να βγάλουν τον σκασμό με το ταξίδι του Παππά – Αλλά καμιά αναφορά για τα 9300;

Την «αλήθεια» για το ταξίδι του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά στη Βενεζουέλα θέλησε να πει ο Παύλος Πολάκης.

Δημοσίευση 15:57’

Την «αλήθεια» για το ταξίδι του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά στη Βενεζουέλα θέλησε να πει ο Παύλος Πολάκης.

Την «αλήθεια» για το ταξίδι του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά στη Βενεζουέλα “αποκάλυψε” ο Παύλος Πολάκης.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας με μια ειρωνική ανάρτηση του στο facebook διακωμώδησε τα όσα συνέβησαν στο επίμαχο ταξίδι λέγοντας: «Ε ναι λοιπόν πήγε με ιδιωτικό λιαρ-τζετ επιχειρηματία που φτιάχτηκε από ρωσικά ρούβλια την περίοδο του ψυχρού πολέμου ,τον φόρτωσε ο Τσάβεζ με τρία κιβώτια πετροδολάρια τα οποία τα έφερε σε αεροδρόμιο στην Καλαβρία που ελέγχεται από την ιταλική μαφία .Από κει εγώ ,που τότε ήμουν δήμαρχος Σφακίων και δεν έδινα στόχο,με το φουσκωτό το δικό μου (τη γνωστή θαλαμηγό Ώρα ή Δώρα) πέρασα από τους Οθωνούς βράδυ με πανσέληνο, τα έφερα πίσω σε ακτή της Ηπείρου από όπου νεαρός βουλευτής της περιοχής του ΣΥΡΙΖΑ τα φόρτωσε στο βουλευτικό αυτοκίνητο και έφτασαν στην Κουμουνδούρου .Έτσι χρηματοδοτήθηκε η προεκλογική εκστρατεία του 2015 ………..»

 Ταυτόχρονα, εξαπέλυσε επίθεση για τα εξοπλιστικά και τις μίζες στον χώρο της Υγείας, ενώ σε αυστηρό ύφος ζήτησε «να βγάλουν τον σκασμό» όσοι μιλούν για το ταξίδι, κάνοντας λόγο για παπαγαλάκια των ΜΜΕ.

Βέβαια καλή η ειρωνική διάθεση αλλά οι απαντήσεις ακόμα καλύτερες. Εντύπωση επίσης προκαλεί το γεγονός πως ενώ σχολιάζει το θέμα για το ταξίδι στη Βενεζουέλα του Νίκου Παππά , στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, δεν κάνει καμιά αναφορά σε άλλο θέμα που τον αφορά.

Αφού λοιπόν ασχολείται ο κ. Πολάκης με τα social media ,ας απαντήσει εκεί και σε ερώτηση που έγινε χθες στη Βουλή σχετικά με το κόστος φύλαξης στο γραφείο του.

Και συγκεκριμένα εάν δαπανώνται 9300 ευρώ μηνιαίως για την φύλαξή τους. 


σχετικα αρθρα