ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Δεν γλίτωσε το γιουχάισμα η «incognito» Φώφη στον Πύργο (vid)

Δημοσίευση 24 Μαΐου 2011, 16:53 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Δεν γλίτωσε το γιουχάισμα η «incognito» Φώφη στον Πύργο (vid)
Facebook Twitter Whatsapp
Οι φορείς του ΠΑΣΟΚ στον Πύργο σημερα στις 7.30 το απόγευμα ειχαν προγραματίσει εκδήλωση στο χώρο του Δημαρχείου με καλεσμένη τη Φώφη Γεννηματά, υφυπουργό Παιδείας. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός οτι τα τοπικά ΜΜΕ δεν ανέφεραν σχεδον τίποτα για την εκδήλωση, ενώ σε άλλες εποχές θα ήταν πρωτοσέλιδο.
Οι φορείς του ΠΑΣΟΚ στον Πύργο σημερα στις 7.30 το απόγευμα ειχαν προγραματίσει εκδήλωση στο χώρο του Δημαρχείου με καλεσμένη τη Φώφη Γεννηματά, υφυπουργό Παιδείας. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός οτι τα τοπικά ΜΜΕ δεν ανέφεραν σχεδον τίποτα για την εκδήλωση, ενώ σε άλλες εποχές θα ήταν πρωτοσέλιδο. «Νόμιζαν οτι με αυτό το τρόπο, θα πέρναγε απαρατήρητη απο το κόσμο που ήθελε να διαμαρτυρηθεί και θα έκαναν μια καλή γιορτή-φιέστα. Γύρω στα είκοσι άτομα του κινήματος μας κάναμε δυναμική παρέμβαση.

Τοποθετήσαμε ηχεία στην είσοδο του Δημαρχείου και της δώσαμε την πρέπουσα υποδοχή, μοιράζοντας κείμενα και φωνάζοντας συνθήματα, όπως 'Δεν πληρώνω την Φώφη' . Όταν την ακολουθήσαμε και μέσα στο χώρο της εκδήλωσης οι γνωστοί τραμπούκοι του ΠΑΣΟΚ δεν μας επέτρεψαν την είσοδο, μάλιστα έγινε και επεισόδιο απωθώντας βίαια γυναίκα μέλος του κινήματος» δηλώνει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Ηλείας.