ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο Γιώργος για σούσι στο Λονδίνο πριν τον «πικρό καφέ» του Γιουνκέρ

Δημοσίευση 4 Ιουνίου 2011, 13:33 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ο Γιώργος για σούσι στο Λονδίνο πριν τον «πικρό καφέ» του Γιουνκέρ
Facebook Twitter Whatsapp
Την Πέμπτη, μία μέρα πριν φτάσει στο Λουξεμβούργο για την διαπραγμάτευση τους επαχθείς όρους του δεύτερου Μνημονίου, ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, εθεάθη, στο υπερπολυτελές και εστιατόριο Zuma του Λονδίνου, να απολαμβάνει τα πανάκριβα ιαπωνικά του εδέσματα.
Την Πέμπτη, μία μέρα πριν φτάσει στο Λουξεμβούργο για την διαπραγμάτευση τους επαχθείς όρους του δεύτερου Μνημονίου, ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, εθεάθη, στο υπερπολυτελές και εστιατόριο Zuma του Λονδίνου, να απολαμβάνει τα πανάκριβα ιαπωνικά του εδέσματα. Στο γεύμα στο εστιατόριο που βρίσκεται στην περιοχή Knightsbridge ήταν ο πρωθυπουργός με τη σύζυγό του Άντα Παπανδρέου, μαζί με φιλικό τους ζευγάρι.

Σημειώνεται ότι η κόρη του πρωθυπουργού, σπουδάζει στην πρωτεύουσα της Βρετανίας, αλλά δεν έδωσε το παρών στο τραπέζι.

Η συγκεκριμένη είδηση, που προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση, αν αναλογιστούμε το γεγονός ότι χιλιάδες Έλληνες βρίσκονται στους δρόμους και τα περιστατικά προπηλακισμών και αποδοκιμασιών κατά κυβερνητικών στελεχών αυξάνονται συνεχώς, δημοσίευσε η εφημερίδα «Δημοκρατία» καθώς και η «Ελευθεροτυπία» με εσωτερικό σχόλιο.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το πρωθυπουργικό αεροσκάφος αναχώρησε από την Αθήνα άδειο για να παραλάβει τον πρωθυπουργό από το Λονδίνο και να τον μεταφέρει στο Λουξεμβούργο, με όσο κόστος συνεπάγεται από το δρομολόγιο αυτό...