ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Κυβερνητικό βίντεο παρουσιάζει μια... άλλη Ελλάδα - Aπάντηση πολιτών μέσω Youtube (Vid)

Δημοσίευση 5 Ιουνίου 2011, 11:27 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Κυβερνητικό βίντεο παρουσιάζει μια... άλλη Ελλάδα - Aπάντηση πολιτών μέσω Youtube (Vid)
Facebook Twitter Whatsapp
Βίντεο με τον απολογισμό του έργου των τελευταίων 20 μηνών αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της κυβέρνησης, το οποίο παραπέμπει μάλλον σε... άλλη χώρα, παρουσιάζοντας τα πεπραγμένα της κυβέρνησης σαν να έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε παράδεισο!
Βίντεο με τον απολογισμό του έργου των τελευταίων 20 μηνών αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της κυβέρνησης, το οποίο παραπέμπει μάλλον σε... άλλη χώρα, παρουσιάζοντας τα πεπραγμένα της κυβέρνησης σαν να έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε παράδεισο! Την ώρα που οι «Αγανακτισμένοι» πολίτες συρρέουν στους δρόμους των πόλεων της Ελλάδας, τα φαινόμενα αποδοκιμασιών κατά κυβερνητικών στελεχών αυξάνονται και το κλίμα στο κυβερνητικό στρατόπεδο με τους βουλευτές είναι τεταμμένο, το βίντεο τα παρουσιάζει όλα, σαν να μην τρέχει τίποτα.

Πιο συγκεκριμένα, στην όχι και ιδιαίτερα εμπνευσμένη προσπάθεια επικοινωνιακής αντεπίθεσης της κυβέρνησης, δε γίνεται αναφορά στο φλέγον ζήτημα της ανεργίας, ούτε φυσικά οι περικοπές σε μισθούς  και συντάξεις, ούτε η καλπάζουσα εγκληματικότητα, ούτε η ασφυξία της αγοράς.

Προς το τέλος του βίντεο, μάλιστα, δίνεται και μία «υπόσχεση»: Συνεχίζουμε...

Δείτε το βίντεο:Απαντούν οι πολίτες από το Youtube