ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Το ΠΑΣΟΚ ζητάει συνδρομή από τους πολίτες!

Δημοσίευση 6 Ιουνίου 2011, 07:20 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Το ΠΑΣΟΚ ζητάει συνδρομή από τους πολίτες!
Facebook Twitter Whatsapp
Τι και αν και αν η κυβέρνηση έκοψε πολλά από τα επιδόματα και τα προνόμια των μη προνομιούχων και χαμηλόμισθων εργαζομένων, τι και αν η οικονομική κρίση «γονατίζει» καθημερινά τα ελληνικά νοικοκυριά, τι και αν η «αγανάκτηση» των πολιτών  οδήγησε πλήθος κόσμου στο Σύνταγμα, το ΠΑΣΟΚ ζητά χρηματοδότηση από το υστερημά σας...
Τι και αν και αν η κυβέρνηση έκοψε πολλά από τα επιδόματα και τα προνόμια των μη προνομιούχων και χαμηλόμισθων εργαζομένων, τι και αν η οικονομική κρίση «γονατίζει» καθημερινά τα ελληνικά νοικοκυριά, τι και αν η «αγανάκτηση» των πολιτών  οδήγησε πλήθος κόσμου στο Σύνταγμα, το ΠΑΣΟΚ ζητά χρηματοδότηση από το υστερημά σας... Στην ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ, το κόμμα ζητά την ευγενική χορηγία η καλύτερα την συνδρομή των πολιτών με συγκεκριμένη «ταρίφα». Συγκεκριμένα, συνίσταται συνδρομή των 12 ευρώ από ΑΜΕΑ, φοιτητές ανέργους και ... μετανάστες! Ενώ, ανεβαίνουμε στα 24 ευρώ για μισθωτούς του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα.

Φυσικά , οι οικονομικές απαιτήσεις του κόμματος αυξάνονται για τους βουλευτές, από τους οποίους το κόμμα θα επιθυμούσε τα 400 ευρώ έκαστος. Θα ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον να διαπιστώναμε αν πράγματι φιλέσπλαχνοι βουλευτές του ΛΑ.ΟΣ. ή της ΝΔ (ακόμα καλύτερα αν πρόκειται για βουλευτές της ίδιας της κυβέρνησης) καταθέτουν 400 ευρώ το μήνα για την... οικονομική βοήθεια του κυβερνόντως κόμματος.


Α.Γ.