ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Κουρουμπλής: Δεν είναι μονόδρομος το Μνημόνιο 2

Δημοσίευση 6 Ιουνίου 2011, 08:46 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Κουρουμπλής: Δεν είναι μονόδρομος το Μνημόνιο 2
Facebook Twitter Whatsapp
Ξεκάθαρο μήνυμα με το οποίο αποστασιοποιείται από το Μεσοπρόθεσμο Σχέδιο για την οικονομία και τα οδυνηρά μέτρα που αυτό φέρνει, έδωσε το βράδυ της Κυριακής ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής.
Ξεκάθαρο μήνυμα με το οποίο αποστασιοποιείται από το Μεσοπρόθεσμο Σχέδιο για την οικονομία και τα οδυνηρά μέτρα που αυτό φέρνει, έδωσε το βράδυ της Κυριακής ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής. Μιλώντας στο channel 9 και στο δημοσιογράφο Δημήτρη Μαρκόπουλο, ο κ. Κουρουμπλής, σε ερώτηση σχετικά με τη στάση που θα κρατήσει κατά τη ψηφοφορία του Μεσοπρόθεσμου Σχεδίου, απάντησε χαρακτηριστικά: «Το Μνημόνιο δεν είναι μονόδρομος».

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι ο ίδιος παρότρυνε τα παιδιά του να λάβουν μέρος στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των «Αγανακτισμένων» πολιτών που εξελίσσονται σε πολλές περιοχές της χώρας, με επίκεντρο το Σύνταγμα.

Η δήλωση αυτή του κ. Κουρουμπλή έρχεται σε μία περίοδο που η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ μοίαζει με καζάνι που βράζει με αποκορύφωμα την επιστολή των 16 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που έστειλαν στον πρωθυπουργό την προηγούμενη εβδομάδα.
Πηγή: protothema/newpost.gr