ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

«Δεν μπορεί οι βουλευτές να ενημερώνονται από τις εφημερίδες και την τηλεόραση»

Δημοσίευση 6 Ιουνίου 2011, 11:25 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
«Δεν μπορεί οι βουλευτές να ενημερώνονται από τις εφημερίδες και την τηλεόραση»
Facebook Twitter Whatsapp
Τις διαταραγμένες σχέσεις μεταξύ των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και της κυβέρνησης δεν έκρυψε ο πρόεδρος επιτροπής περιβάλλοντος της Βουλής Κώστας Καρτάλης μιλώντας στον ΣΚΑΪ και τον Άρη Πορτοσάλτε.
Τις διαταραγμένες σχέσεις μεταξύ των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και της κυβέρνησης δεν έκρυψε ο πρόεδρος επιτροπής περιβάλλοντος της Βουλής Κώστας Καρτάλης μιλώντας στον ΣΚΑΪ και τον Άρη Πορτοσάλτε. «Δεν μπορεί οι βουλευτές να ενημερώνονται από τις εφημερίδες και την τηλεόραση» δήλωσε ο κ. Καρτάλης, που συνυπέγραψε την επιστολή των 16 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι ζητούν απολογισμό και συζήτηση στα όργανα του κόμματος.

Παράλληλα, πρόσθεσε πως «δεν βοηθά να επενδύουμε σε εκβιαστικά διλήμματα καθώς αυτή είναι η εποχή των χαμηλών τόνων και της συνένωσης δυνάμεων».

Ο κ. Καρτάλης ζήτησε ακόμα να μη συζητούνται στη Βουλή τόσο κρίσιμα ζητήματα όπως το μεσοπρόθεσμο με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, αλλά να δίνεται ο χρόνος να συζητηθούν εναλλακτικές λύσεις προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο κρίσιμος στόχος για τη σωτηρία της χώρας.

ΠΗΓΗ: ΣΚΑΙ.gr