ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Αντί να πληρώνει (για να τον ακούσουν) ζητάει να πληρώσουν

Δημοσίευση 6 Ιουνίου 2011, 14:50 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Αντί να πληρώνει (για να τον ακούσουν) ζητάει να πληρώσουν
Facebook Twitter Whatsapp
Εν μέσω οικονομικής κρίσης και ...«Αγανάκτησης», οι βουλευτές ζητούν και χρηματικό αντίτιμο στις ομιλίες τους, αντί να πληρώνουν για να τους ακούσουν οι πολίτες, όπως θα έλεγαν και οι κακοπροαίρετοι.
Εν μέσω οικονομικής κρίσης και ...«Αγανάκτησης», οι βουλευτές ζητούν και χρηματικό αντίτιμο στις ομιλίες τους, αντί να πληρώνουν για να τους ακούσουν οι πολίτες, όπως θα έλεγαν και οι κακοπροαίρετοι. Αναρωτιόμαστε λοιπόν με πoιο σκεπτικό η ΔΗΜΤΕ Ιπποδρομίου στη Θεσσαλονίκη αποφάσισε να βάλει γενική είσοδο 15 ευρώ στην εκδήλωση που διοργανώνει με θέμα «Οικονομικές εξελίξεις-η θέση της ΝΔ» με κεντρικό ομιλητή τον κ. Μηταράκη.Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης:


«Εκδήλωση με ομιλητές τον Νότη Μηταράκη, αναπληρωτή υπεύθυνου τομέα εθνικής οικονομίας της ΝΔ και τον Γιάννη Ιωαννίδη, βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης διοργανώνει η ΔΗΜΤΕ Ιπποοδρομίου.

Η εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα στις 7 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Μεντιτεράνιαν», έχει ως θέμα «Οικονομικές εξελίξεις- Η θέση της Νέας Δημοκρατίας».

Η ΔΗΜΤΕ καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του κόμματος να δώσουν το «παρών» στην εκδήλωση προκειμένου να ενημερωθούν για τις οικονομικές εξελίξεις.

Τιμή πρόσκλησης 15 ευρώ».

Άντε να δούμε πόσοι θα σπεύσουν...


A.Γ.